Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Εκατόν τρεις (103) αιτήσεις για πέντε θέσεις. Οι επιτυχόντες ως εποχικοί πυροσβέστες στο Π.Κ. Γρανίτσας – Η διαδικασία πρόσληψης

από την έντυπη έκδοση

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων για την πρόσληψη 1.300 ιδιωτών ως πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, έως πέντε αντιπυρικές περιόδους. Στην Ευρυτανία θα γίνουν 5 προσλήψεις, όλες στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο που λειτουργεί στη Γρανίτσα Αγράφων.

pirosbestiki-oximata-dasos1

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα αποτελέσματα για την πρόσληψη χιλίων τριακοσίων (1.300) ιδιωτών ως πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών σε προσωπικό στο Πυροσβεστικό Σώμα με διάρκεια σύμβασης την ημερομηνία υπογραφής της πρόσληψης, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π.Σ. έως και την 31η Οκτωβρίου 2020 και με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους.

Για τον νομό Ευρυτανίας, προβλέπονταν συνολικά πέντε (5) θέσεις, που αφορούσαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο που λειτουργεί στη Γρανίτσα του δήμου Αγράφων Ευρυτανίας. Ειδικότερα για την κατηγορία Α’ (Εργάτες) οι θέσεις ήταν τρεις (3) και για την κατηγορία Β’ (Οδηγοί) προβλέπονταν δύο (2) θέσεις.

Το ενδιαφέρον των υποψήφιων αποδείχθηκε μεγάλο και για τις ανωτέρω πέντε θέσεις στο Π.Κ. Γρανίτσας υποβλήθηκαν συνολικά 103 αιτήσεις. Σύμφωνα με τους οριστικούς πίνακες, που αναρτήθηκαν την Τρίτη (12.5), οι τρεις πρώτοι (βάσει μορίων) για τις θέσεις των Εργατών είναι οι: Φωτοδήμος Σωτήριος του Πέτρου, Γεωργαλής Χρήστος του Δημητρίου και Ντζανής Χρήστος του Ιωάννη. Αντίστοιχα, στην κατηγορία των Οδηγών, τις θέσεις καταλαμβάνουν οι: Θεοδωρογιάννης Ευάγγελος του Παντελή και Μπισμπίκης Θωμάς του Δημητρίου.

Σε επόμενο στάδιο, οι επιτυχόντες θα κληθούν να προσκομίσουν συμπληρωμένο το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης με μια σειρά από ιατρικές γνωματεύσεις. Κατόπιν, όσοι κριθούν υγειονομικά κατάλληλοι, θα υποβληθούν σε αθλητικές δοκιμασίες με συγκεκριμένα όρια.