Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ) Κυπελλούχος Ευρυτανίας μέσω… κλήρωσης αναδείχθηκε η Ποταμιά - Δεν διεξήχθη ο τελικός με τον Αίολο λόγω πανδημίας

Μέσω κληρωτίδας αναδείχθηκε ο Κυπελλούχος Ευρυτανίας 2019 - 2020. Στα γραφεία της ΕΠΣ, το απόγευμα (17:00) της Δευτέρας, 18 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το ποια ομάδα θα κατακτούσε το τρόπαιο. klirosi-kipello-potamia-EPS

Ποταμιά και Αίολος ήταν οι δύο ομάδες που είχαν φθάσει στον τελικό, ωστόσο η κρίση του κορονοϊού ανέτρεψε τα δεδομένα και η ματαίωση κάθε αγωνιστικής δράσης είχε ως αποτέλεσμα να επιστρατευθεί η… θεά τύχη για την ανάδειξη του κυπελλούχου.

Τελικά, πιο τυχερή στάθηκε η Ποταμιά, που η κληρωτίδα της «χαμογέλασε» και, έστω και μακριά από το γήπεδο, θα προσθέσει στη συλλογή της το Κύπελλο ΕΠΣ Ευρυτανίας 2019 - 2020.

Δείτε το βίντεο με τη διαδικασία της κλήρωσης:

Ζητείται... ελπίς

Στη συνάντηση των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης με παράγοντες - εκπροσώπους τοπικών ομάδων, συζητήθηκε και η επόμενη ημέρα του ευρυτανικού ποδοσφαίρου -που μόνο ευοίωνη δεν προδιαγράφεται.

Στο τραπέζι «έπεσαν» προτάσεις και έγινε διάλογος, για το πώς θα μπορούσε να ανατραπεί η φθίνουσα πορεία του τοπικού πρωταθλήματος. Προέκυψαν δε και ειδήσεις απρόσμενες.

Περισσότερα, στα Ευρυτανικά Νέα που κυκλοφορούν την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020