Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Ήττα σοκ για τη Μικτή Νέων Ευρυτανίας

neoi-eurutanias

Οι παίδες Ευρυτανίας ηττήθηκαν με 0-2 από την αντίστοιχη της Φωκίδας και παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό, ενώ οι Νέοι αυτοκτόνησαν και έχασαν με 1-2, να και είχαν πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς νωρίτερα. Οι αναμετρήσεις διεξήχθησαν την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου (12.00 και 14.00 αντίστοιχα) για την 5η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Παίδες: Ευρυτανία - Φωκίδα 0 - 2
Συνθέσεις Ομάδων
Ευρυτανία (Αντωνίου Δ.): Γενιτσαρόπουλος, Μπουμπουρής (46΄ Κολοκούρας), Γυφτομήτρος, Γιαννόπουλος, Αντωνίου Π., Σιταράς, Γιογιός, Χρυσαφόπουλος, Κατσίκης (59΄ Μπλέντζος), Αθανασόπουλος, Παπαϊωάννου (41΄ λ.τρ. Ευαγγελοδήμος).
Φωκίδα (Καρλιαύτης Ι.): Λύτρας, Λαζογεώργος, Δρίβας, Κατσούρης, Βλάχος, Σκούτας, Καριαμπάς, Τερλίγκας, Κορομπίλης (70΄ Γόνης), Φιλιππίδης (65΄ Δήμος), Πολίτης (59΄ Τσιπούρας).
* Διαιτητής του αγώνα: Κωτούλας Πέτρος (Σύνδεσμος Καρδίτσας). Βοηθοί: Μίσσας Δημήτρης (Σύνδεσμος Καρδίτσας) και Γαλάνης Ηλίας (ΕΠΣ Ευρυτανίας).
* Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Φωκίδα πήρε μια δίκαια νίκη. Οι Ευρυτάνες αν και προσπάθησαν, στερούμενοι εμπειριών, πλήρωσαν μια στιγμιαία αδράνεια στη φάση του πρώτου γκολ και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Ατού των γηπεδούχων που θα δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία βρέθηκαν σε κακή ημέρα.

paides--eurutanias


1ο ημίχρονο (40 λεπτά):  Πάνω από τα δοκάρια έφυγε στο 17΄, η κεφαλιά του Καριαμπά (φάουλ του Κατσούρη), όπως και το φάουλ του Καριαμπά στο 25΄. Εύκολα μάζεψε ο Λύτρας το μακρινό φάουλ του Σιταρά στο 36΄, ενώ αμέσως μετά ο Γενιτσαρόπουλος εξουδετέρωσε με τα πόδια το σουτ του Καριαμπά.
2ο ημίχρονο (40 λεπτά): Στο 45΄, ο Λύτρας μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Σιταρά, ενώ στο 50΄, ο Φιλιππίδης μετά από εντυπωσιακή ολομέτωπη επίθεση, έκανε τη σέντρα-σουτ και ο Κορομπίλης σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 0-1. Μόλις άουτ πέρασε στο 53΄, το μακρινό βολέ του Λαζογεώργου, ενώ στο 59΄,σε μια αντεπίθεση ο Τερλίγκας έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Καριαμπά και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.Ο Γενιτσαρόπουλος απέκρουσε τα σουτ των Τσιπούρα (63΄) και του Κορομπίλη (66΄). Στο δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Δήμου στο 75΄,  ενώ σταθερά μάζεψε ο Γενιτσαρόπουλος το όμορφο σουτ του Καριαμπά, μετά την εντυπωσιακή ενέργεια του Τερλίγκα στο 80ο λεπτό.

paides-eurutanias

Το φιλμ του αγώνα
* Γκολ: (48΄) 0-1 Κορομπίλης, (59΄) 0-2 Καριαμπάς. * Δοκάρι: (75΄) Δήμος. * Διακριθέντες Ευρυτανίας: Γιαννόπουλος, Γιογιός. * Διακριθέντες Φωκίδας: Καριαμπάς, Κορομπίλης, Βλάχος, Τερλίγκας.

Στο… παρασκήνιο
* Σε αντίθεση με τα μέλη από την Ένωση Φωκίδας, απουσίαζαν (με εξαίρεση, τον γραμματέα της ΕΠΣ, Βονόρτα Διονύση), τα αντίστοιχα (!!) της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
* Την αναμέτρηση, εκτός των άλλων, παρακολούθησαν ο τεχνικός του ΑΠΟΚ Σερμπέσης Παύλος, ο προπονητής του Αίολου Τριανταφυλλόπουλος Νίκος και ο παράγοντας των Αγράφων Δροσίνης Νίκος.

paides eurutanias_

Νέοι: Ευρυτανία - Φωκίδα 1 - 2
Συνθέσεις Ομάδων
Ευρυτανία (Φλωράκης Ι.): Κουτούμπας, Μπίκας, Τσάκνης (82΄ λ.τρ. Ντάλλας), Παχής, Οσμενάϊ, Λέρης, Φούκας Ν., Μπισμπίκης, Γούλας, Κόγιας, Καρατσίκης.
Φωκίδα (Μαρκοδήμος Ι.): Γκρούμιτς (72΄ Αλεκίδης), Βήχος, Παπούλιας, Καραμέρης, Παπαθανασίου, Αποστόλου, Κοκμοτός (69΄ Τριάντης), Βήτος, Πάζας (40΄ Πέτσας), Ανδρέου, Μαρδάκης.
* Διαιτητής του αγώνα: Μίσσας Δημήτρης (Σύνδεσμος Καρδίτσας). Βοηθοί: Κωτούλας Πέτρος (Σύνδεσμος Καρδίτσας) και Γαλάνης Ηλίας (ΕΠΣ Ευρυτανίας).
* Ήττα-σοκ υπέστη η Ευρυτανία, η οποία πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, που είχε ώστε να καθαρίσει το ματς και το πλήρωσε ακριβά στα τελευταία λεπτά. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου «μίλησε», αφού η Φωκίδα, με δύο γκολ προς το τέλος του αγώνα πήρε το τρίποντο.

neoi--eurutanias


1ο ημίχρονο: Στο 1΄,ο Γκρούμιτς μπλόκαρε το σουτ του Γούλα, ενώ στο 11΄, ο Κόγιας με ένα κεραυνό από τα 35 μέτρα άνοιξε το σκορ για τους Ευρυτάνες (1-0).
Στο 21΄ ,άουτ πέρασε το σουτ του Μαρδάκη σε πάσα του Ανδρέου, ενώ στο 38ο λεπτό, ο Μπισμπίκης, μετά από συνεχόμενους ελιγμούς  σούταρε, όμως ο Γκρούμιτς απομάκρυνε τον κίνδυνο.
2ο ημίχρονο: Στο 47΄, άουτ πέρασε η κεφαλιά του Κόγια, σε σέντρα του Μπισμπίκη, ενώ κόρνερ παραχώρησε ο Γκρούμιτς σε σουτ του Φούκα Ν. από τα αριστερά. Στο 56΄, ο Γούλας μετά από εντυπωσιακή ενέργεια σέρβιρε  για τον Φούκα Ν., όμως το πλασέ που επιχείρησε ανέκοψε πάνω στη γραμμή τέρματος ο Παπαθανασίου!! Στο 67΄, το μακρινό σουτ του Μπισμπίκη απέκρουσε με τα πόδια ο Γκρούμιτς, ενώ στο οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε αμέσως μετά, η κεφαλιά του Παπαθανασίου σε εκτέλεση φάουλ του Ανδρέου. Στο 77΄, ο Μπίκας σούταρε άτσαλα προς τα πλάγια αν και ήταν αφύλαχτος στη μικρή περιοχή. Στο 80΄, σε σέντρα του Ανδρέου, ο Μαρδάκης, ανενόχλητος πλάσαρε από κοντά για το 1-1. Στο 85΄, μετά τη βαθιά μπαλιά ο Πέτσας τσίμπησε τη μπάλα μπροστά από τον Κουτούμπα και έκανε σε κενή εστία το τελικό 1-2. Άουτ έφυγε το συρτό σουτ του Κόγια στο 87΄, όπως και το πλασέ, που επιχείρησε ο ίδιος στο 93΄,  σε κόρνερ του Παχή.

neoi Eurutanias_

Το φιλμ του αγώνα
* Γκολ: (11΄) 1-0 Κόγιας, (80΄) 1-1 Μαρδάκης, (85΄) 1-2 Πέτσας. * Δοκάρι: (68΄) Παπαθανασίου.* Διακριθέντες Ευρυτανίας: Κόγιας, Μπισμπίκης, Γούλας. * Διακριθέντες Φωκίδας: Μαρδάκης, Ανδρέου, Παπαθανασίου.

Στο… παρασκήνιο
* Και στα δύο παιχνίδια με ο Κόγιας των Αγράφων.
* Δεν τον πάνε τον Τσάκνη οι αναμετρήσεις με τη Φωκίδα: στο πρώτο παιχνίδι είχε αποβληθεί, ενώ τώρα αποχώρησε τραυματίας!!
* Ήθος δίδαξε ο προπονητής των φιλοξενούμενων κ. Μαρκοδήμος, ο οποίος έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στον Καραμέρη για το σκληρό παιχνίδι που εφάρμοσε σε αρκετές περιπτώσεις.
* Με το σκορ που είχε επικρατήσει η Ευρυτανία στη Φωκίδα, με το ίδιο ηττήθηκε εντός έδρας: 1-2!!

 

neoi fokidas

 

* Στο άλλα παιχνίδια του ομίλου:
* Παίδες: Βοιωτία-Φθιώτιδα 1-2 .
* Νέοι: Βοιωτία-Φθιώτιδα 1-2.

Βαθμολογία Παίδων 
1. Φθιώτιδα 13β. 15-6 +9 
2. Βοιωτία 10β. 20-4 +16,  
3. Φωκίδα 6β. 7-14 -7 
4. Ευρυτανία . 3-21 -18.
   
Βαθμολογία Νέων
1. Βοιωτία 12β. 17-2 +15,  
2. Φθιώτιδα 12β. 11-7 +4, 
3. Ευρυτανία . 5-12 -7,  
4. Φωκίδα 3β. 4-16 -12

* Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου η Ευρυτανία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φθιώτιδα (1/2/2012).