Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

(Upd) Αναλυτικά όλα τα ισχύοντα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας. Δύο φορές/ημέρα το Καρπενήσι-Αθήνα και αντίστροφα

ktel-may-2020-2

Σε φάση ομαλοποίησης των δρομολογίων του, βρίσκεται το ΚΤΕΛ ν. Ευρυτανίας, που το τελευταίο διάστημα ανακοινώνει νέες προσθήκες, αλλά και αλλαγές που αφορούν το ωράριο του σταθμού και της αποθήκης στο Καρπενήσι.

Πλέον, λεωφορείο από Καρπενήσι προς Αθήνα (και αντίστροφα) αναχωρεί δύο φορές την ημέρα, αφού επέστρεψαν τα απογευματινά δρομολόγια, όπως και το δρομολόγιο των 20.00 από Λαμία προς Καρπενήσι. Επίσης, το νέο ωράριο του σταθμού και της αποθήκης στο Καρπενήσι είναι: 06:00 - 16:30 (Δευτέρα - Παρασκευή) και 07:30 - 16:30 (Σάββατο & Κυριακή).

Στον πίνακα μπορείτε να δείτε όλα τα ισχύοντα δρομολόγια (ημ. 21/5/2020)

ktel-dromologia-may20

Σημειώσεις:

1)  Το δρομολόγιο Καρπενήσι – Ραπτόπουλο όλες της ημέρες περνά από τα χωριά Κερασοχώρι – Κρέντη – Δυτ. Φραγκίστα εκτός Κυριακής που περνά μόνο Δυτ. φραγκίστα.

2)  Το δρομολόγιο Ραπτόπουλο-Καρπενήσι Τρίτη & Παρασκευή περνά μέσω Κρέντης

3)  Το δρομολόγιο Φουρνά – Λαμία την Δευτέρα στις 05:45 περνά μέσω Βράχας.

4)  Το δρομολόγιο Φουρνά – Λαμία την Παρασκευή στις 05:45 περνά μέσω Βράχας αν υπάρχει  έστω και        ένας  επιβάτης. Σε συννενόηση πάντα μετά από τηλ. επικοινωνία.

5)  Το δρομολόγιο Λαμία – Φουρνά την Δευτέρα στις 12:45 περνά μέσω Βράχας.

6)Τα δρομολόγια από Λαμία προς Καρπενήσι θα είναι διερχόμενα από Αθήνα (με μια απόκλιση της τάξεως συν 15 λεπτών από την αναγραφόμενη ώρα). 

7) Τηλεφωνικές κρατήσεις θέσεων για το δρομολόγιο Αθήνα – Καρπενήσι μπορείτε να κάνετε και από τα Κ.Τ.Ε.Λ. Καρπενησίου στο 2237080013.

* Το δρομολόγιο ξεκινάει και τερματίζει στα Κέδρα

** Το δρομολόγιο περνά από τα χωριά Νέο Αργύρι, Τοπόλιανα, Βελαώρα, Χρύσοβα και Λογγίτσι.