Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Συνεργασία με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, ξεκινάει η ακαδημία του ΑΣ ΑΙΟΛΟΣ Καρπενησίου

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ του Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ Καρπενησίου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργίας από φέτος με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, με στόχο οι νέοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΑΙΟΛΟΥ να μυηθούν στη φιλοσοφία ενός κορυφαίου ποδοσφαιρικού συλλόγου στην Ελλάδα

aiolos-patathinaikos

Η ανακοίνωση του ΑΙΟΛΟΥ έχει ως εξής:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία του «Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ» Καρπενησίου με τις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Η ποδοσφαιρική ακαδημία του Α.Σ Αιόλου ξεκινά μια νέα συνεργασία με τη Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, μια από τις σπουδαιότερες και πιο επιτυχημένες ποδοσφαιρικές σχολές της χώρας μας.

 

Οι ακαδημίες της ομάδας μας θα ενταχθούν στο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού όπου οι φιλόδοξοι νέοι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να διδαχθούν όλες τις απαραίτητες τεχνικές του ποδοσφαίρου και να μυηθούν στη φιλοσοφία ενός συλλόγου που ενστερνίζεται το σεβασμό, και το ομαδικό πνεύμα.

 

Στα πλαίσια της έναρξης της συνεργασίας μας με τις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού θα διοργανωθεί τριήμερο camp ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Εκεί οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας και τις παροχές της ακαδημίας μας, να μας γνωρίσουν και να μας εμπιστευτούν, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί που θα συμμετάσχει, να διασκεδάσει και να μάθει τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου από τους έμπειρους προπονητές μας.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές εντός των επόμενων ημερών”.