Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Η «διάσημη» θεραπεία κερατίνης για πραγματικά λαμπερά μαλλιά

Οι γυναίκες που έχουν κυματιστά, ατίθασα μαλλιά έχουν δοκιμάσει κάθε θεραπεία και προϊόν που μπορούν να βρουν στην αγορά, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν τα απείθαρχα μαλλιά τους ίσια. Η αγορά είναι γεμάτη με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, τα οποία ισχυρίζονται ότι λύνουν τα προβλήματα φριζαρίσματος εντελώς. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν ανταποκρίνεται πραγματικά στις προσδοκίες  μέχρι να εφαρμόσετε στα μαλλιά μια πραγματική θεραπεία κερατίνης.

Η θεραπεία κερατίνης είναι από τις πιο εξαιρετικές μεθόδους που κάνουν τα μαλλιά  ίσια και ενισχύουν την ποιότητα των κατεστραμμένων άκρων. Αυτή η θεραπεία ισιώματος κάνει χρήση κερατίνης, μιας ινώδους σκληροπρωτεΐνης που βρίσκεται στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος και στους ιστούς των μαλλιών και των νυχιών. Ενισχύει αμέσως με υγρασία τις στεγνές, κατεστραμμένες  άκρες των μαλλιών σας. Το διάλυμα πλούσιο σε κερατίνη χρησιμοποιείται απευθείας στα μαλλιά και χρειάζεται αρκετός χρόνος να περάσει, προκειμένου να αποκατασταθεί οποιαδήποτε προηγούμενη βλάβη και να μειωθεί ο κίνδυνος βλάβης που ενδεχομένως θα συνέβαινε στο μέλλον. Το σαμπουάν και το conditionerστη συνέχεια χρησιμοποιούνται για την παράταση της αποτελεσματικότητας αυτής της θεραπείας.

Σε έντονη αντίθεση με άλλες επιλογές ευθυγράμμισης, η θεραπεία κερατίνης δεν καταφεύγει σε επιβλαβείς χημικές ουσίες για να αλλάξει τη μορφή και την υφή των μαλλιών που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη. Πρόκειται για μια πλήρως φυσική θεραπεία που στην πραγματικότητα ενισχύει την κατάσταση και την ποιότητα των μαλλιών, αφήνοντάς απαλά και λεία όπως ποτέ πριν.

Η διαδικασία είναι συγκριτικά απλή.  Ξεκινάει με το λούσιμο των μαλλιών εφαρμόζοντας ειδικό σαμπουάν  το οποίο προετοιμάζει την τρίχα για την μετέπειτα εφαρμογή της θεραπείας. Ακολουθεί το στέγνωμα με μια πετσέτα κατά το 40-50% ώστε να απορροφηθεί η υγρασία και να αποφευχθεί ο κορεσμός κατά την εφαρμογή της θεραπείας. Στην συνέχεια εφαρμόζεται η θεραπεία κατά μήκος των μαλλιών από την ρίζα έως τις άκρες και έπειτα αναμένετε για 15 λεπτά μέχρι να ενεργοποιηθεί η θεραπεία. Στην συνέχεια πραγματοποιείται το στέγνωμα με το πιστολάκι ώστε να στεγνώσουν πλήρως τα μαλλιά. Έπεται το ίσιωμα με την ισιωτική μέχρις ότου τα μαλλιά να αποκτήσουν λεία και λαμπερή όψη. Τέλος θα περιμένετε μέχρι να κρυώσουν και θα σας λούσουν ξανά ώστε να περάσουν ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.


Το UHAIRPOINT κομμωτήριο στο Γαλάτσι συστήνει τη χρήση της θεραπείας μαλλιών με κερατίνη για να αποκτήσετε υγιή λεία και λαμπερά φυσικά μαλλιά. Φυσικά για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες που θα σας δώσουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μετά την θεραπεία για την περαιτέρω φροντίδα στο σπίτι.