Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Κρούσμα κορονοϊού στη Λαμία με 86χρονο που επέστρεψε από τις ΗΠΑ

Ένας άνδρας 86 ετών νοσηλεύεται από το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουνίου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, με κορονοϊό.nosokomeio-lamias

Όπως γράφει το lamiafm1.gr, ο ηλικιωμένος Λαμιώτης, που είχε επιστρέψει εδώ και 15 μέρες από ταξίδι στην Αμερική, εμφάνισε υψηλό πυρετό και συμπτώματα covid-19 και για αυτό τον λόγο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η κόρη του, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ως νοσηλεύτρια στο επάγγελμα ήταν υποψιασμένη για την πιθανότητα ο πατέρας της να νοσούσε από κορονοϊό και με το που επέστρεψε από το υπερατλαντικό του ταξίδι, τον έθεσε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Εξετάσθηκαν και οι δυο συνοδοί του που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, η σύζυγος του και ο εγγονός του, με τα δυο δείγματα να βγαίνουν αρνητικά.

Το νοσοκομείο Λαμίας ήρθε από την πρώτη στιγμή σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και την 5η ΥΠΕ και συμφώνησαν το περιστατικό να παραμείνει στην Λαμία για παρακολούθηση. Όπως δείχνουν όλες οι εξετάσεις, διαβάζουμε επίσης, ο 86χρονος δεν φαίνεται να  έχει άσχημη κλινική εικόνα, αν και έχει ακόμη υψηλό πυρετό· δεν χρειάστηκε, τουλάχιστον προς το παρόν, διασωλήνωση.

Πηγή