Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ) “Είμαι περήφανος Ευρυτάνας”. Η συγκίνηση του Νίκου Χαρδαλιά στα εγκαίνια του Π.Κ Γρανίτσας Αγράφων. Ολόκληρη η ομιλία του

xardalias omilia_klimakio

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι Γρανιτσιώτες στον Ευρυτάνα και καταγόμενο από την περιοχή, Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, που το απόγευμα του Σαββάτου (13/6) εγκαινίασε, μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση και την ηγεσία του πυροσβεστικού σώματος, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Γρανίτσας Αγράφων Ευρυτανίας.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ενθυμούμενος τα μέρη που πέρασε ως παιδί -αλλά και αργότερα, τονίζοντας παράλληλα τη σπουδαιότητα της νέας πυροσβεστικής δομής για όλη την περιοχή των Αγράφων, ένα διαρκές και πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας που -επιτέλους- έγινε πραγματικότητα.

Ο υφυπουργός απένειμε τα εύσημα στους πολίτες για τη στάση ευθύνης που τήρησαν στην κρίση του κορονοϊού, ωστόσο τόνισε ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και απαιτεί διαρκή επαγρύπνηση απ’ όλους.

 

Με τη φράση «…είμαι περήφανος Ευρυτάνας, είμαι χαρούμενος που είμαι σήμερα εδώ», ολοκλήρωσε την ομιλία του και καταχειροκροτήθηκε ο Ευρυτάνας υφυπουργός.