Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Την πρόσληψη δώδεκα (12) εργατών και άλλων 4 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για διάστημα δύο (2) μηνών, ανακοίνωσε ο δήμος Καρπενησίου. Οι προθεσμίες, τα δικαιολογητικά

Για την κάλυψη παροδικών εργασιών θα προσληφθούν δώδεκα (12) εργάτες “ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ” γιά δύο(2) μήνες

ergates-anaplasi

Δεν θα δημοσιευθεί προκήρυξη καθώς σύμφωνα με την νομοθεσία για προσλήψεις δίμηνης διάρκειας, αρκεί απλώς η τοιχοκόλληση της ανακοίνωσης πρόσκλησης στο Δημαρχείο και η ανάρτηση της στο site του δήμου. 

Τα δικαιολογητικά τα οποία απαιτούνται είναι τα εξής: 

1. Αίτηση 2. Φωτοαντίγραφο Α.Δ.Τ. 3. Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας 4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης 5. Υπεύθυνη δήλωση ότι α) δεν έχουν κώλυμα διορισμού σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα β) ότι το προηγούμενο δωδεκάμηνο δεν απασχολήθηκαν με δίμηνη σύμβαση με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/07 και γ) έχει μεσολαβήσει κενό χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών από τη λήξη τυχόν προηγούμενης σύμβασης με το Δ. Καρπενησίου.


Προσλαμβάνει και άλλα τέσσερα(4) άτομα

Με δεύτερη ανακοίνωσή του ο δήμος Καρπενησίου γνωστοποιεί ότι θα προσλάβει ακόμη 4 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, δίμηνης διάρκειας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ειδικότητες είναι οι εξής:

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕ (Εκσκαφέα – JCB),

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕ (Καλαθοφόρου),

ΔΕ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΦΟΡΤΗΓΩΝ) και 

ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.


Προθεσμίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 στο Δημοτικό Κατάστημα Καρπενησίου στην οδό Ύδρας 6 στον Προφήτη Ηλία ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων αναφέρεται ότι μπορούν να ανακτήσουν το πιστοποιητικό οικογενειακής τους κατάστασης από το site www.gov.gr με τους προσωπικούς κωδικούς του taxisnet καθώς και το έντυπο της σχετικής αίτησης από την ιστοσελίδα του Δήμου Καρπενησίου.