Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ. Μέχρι τη Δευτέρα (6/7) οι αιτήσεις για τα 8μηνα - Δείτε τις εκατό (100) θέσεις στην Ευρυτανία

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 6 Ιουλίου η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις 36.500 θέσεις 8μηνης απασχόλησης στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ.100-theseis-8mina

Έστω και με καθυστέρηση μηνών, άρχισε να «τρέχει» το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, που αφορά σε 36.500 θέσεις οκτάμηνης απασχόλησης σε όλη την Ελλάδα και καλύπτει δεκάδες ειδικότητες.

Πρόσφατα εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ η Δημόσια Πρόσκληση για την απασχόληση ανέργων, ηλικίας άνω των 18 ετών, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» και για χρονικό διάστημα 8 μηνών.

Οι άνεργοι πρέπει να υποβάλουν με ηλεκτρονικό μόνο τρόπο αίτηση συμμετοχής έως και Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ανέργους γίνεται με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ,  μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Δημόσιας Πρόσκλησης, Nο 4/2020 και μέχρι τρεις Επιβλέποντες Φορείς ή/και Υπηρεσίες τοποθέτησης.

100 θέσεις στην Ευρυτανία

Συνολικά εκατό (100) θέσεις και δεκάδες ειδικότητες, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, περιλαμβάνουν οι πίνακες του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την Ευρυτανία. Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα, θα γίνουν προσλήψεις οκτώ μηνών στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας (34 θέσεις), τον Δήμο Καρπενησίου (32), τον Δήμο Αγράφων (24), το Θεραπευτήριο Χρ. Παθήσεων Ευρυτανίας (9) και το ΠΕΔΥ.

Εξ αυτών, οι 33 θέσεις αφορούν προσωπικό Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ 27 είναι οι θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης· μειοψηφία αποτελούν οι θέσεις που απευθύνονται σε ανέργους Πανεπιστημιακής (21) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (19).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑpinakas-koinofelis1

pinakas-koinofelis2