Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ) Στα ποδοσφαιρικά λημέρια απ’ όπου ξεκίνησε ο Πάνος Λιάγκας, βραβεύθηκε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002

Να αναδείξουν πρότυπα προς τα παιδιά που πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, θέλησαν οι άνθρωποι της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Καρπενήσι 2002», που το απόγευμα της Πέμπτης (2/7) προσκάλεσαν στην προπόνηση του συλλόγου τον Πάνο Λιάγκα.1

Ο 21χρονος, που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία, προτού ακολουθήσουν η Μυρίκη, ο ΑΠΟΚ και οι νέοι του Λεβαδειακού, τιμήθηκε, παρουσία γονέων και παιδιών, από τους προπονητές Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστο Καλαμπάκα, οι οποίοι του απένειμαν αναμνηστική φωτογραφία και πλακέτα.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων αμυντικός, μίλησε στα παιδιά και απάντησε σε ερωτήσεις - απορίες τους για τη διαδρομή στο ποδόσφαιρο, από τις μικρές ηλικίες μέχρι την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Αξιολόγησε ως τους πιο δύσκολους αντιπάλους του τον Φορτούνη και τον Πρίγιοβιτς και προέτρεψε τα παιδιά να δουλεύουν γι’ αυτό που αγαπούν, με θέληση και επιμονή.

Τα Ευρυτανικά Νέα βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και σας μεταφέρουν με εικόνα και ήχο στιγμές από την όμορφη εκδήλωση με προσκεκλημένο τον Πάνο Λιάγκα.

2

3

4

5