Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σε προσλήψεις στην Ευρυτανία προχωρά ο ΕΟΔΥ, που επαναπροκηρύσσει θέσεις εργασίας για τις Κινητές Ομάδες Υγείας

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας προσλαμβάνει νοσηλευτές, επαναπροκηρύσσοντας θέσεις εργασίας για τις Κινητές Ομάδες. Ο πίνακας περιλαμβάνει και την Ευρυτανία.eody-1o-dimotiko

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού κατ’οίκον», το οποίο παρουσιάζει ο ΕΟΔΥ και αφορά σε επισκέψεις κατ’ οίκον για τη διενέργεια τεστ για τον κορονοϊό αλλά και στην παροχή νοσηλευτικής βοήθειας που θα αρχίσει να πραγματοποιεί. Αφορά σε συμβάσεις διάρκειας τριών (3) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για άλλους τρεις.

Για την Ευρυτανία προβλέπεται η σύσταση δύο Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ), κάθε μία εκ των οποίων θα περιλαμβάνει έναν νοσηλευτή και έναν οδηγό, με δομή αναφοράς το Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας. Θα γίνουν συνολικά τέσσερις (4) τρίμηνες προσλήψεις σε επίπεδο νομού.

Το σχετικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την ενίσχυση του ΕΟΔΥ παρουσιάστηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου στην αίθουσα τύπου του Κεντρικού Σταδίου ΟΑΚΑ. Με στόχο τη στελέχωση και των 500 Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού ο ΕΟΔΥ δημοσίευσε κατόπιν στην ιστοσελίδα του τροποποίηση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Θα προσληφθούν, με απόλυτη σειρά χρονικής προτεραιότητας αίτησης, ενδιαφερόμενοι ειδικότητας ΠΕ/ΤΕ νοσηλευτών και εν ελλείψει αυτών ειδικότητας ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων/ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων ή ΤΕ Επισκεπτριών/-τώνΥγείας ή ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών ή ΔΕ Παρασκευαστών Χημικού / Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται στο εξής σύνδεσμο: https://dilosi.services.gov.gr/info/eody-komy.