Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Με επικουρικό προσωπικό πέντε (5) ατόμων ενισχύεται το Θεραπευτήριο Καρπενησίου. Ειδικότητες και προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

από την έντυπη έκδοση

Την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων επικουρικού προσωπικού ανακοίνωσε το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας, με σκοπό την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορονοϊού COVID-19.therapeutirio-eisodos-2019

Συγκεκριμένα, αναμένεται να προσληφθούν ένα (1) άτομο ειδικότητας ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών - Κοινωνικής Εργασίας, δύο (2) άτομα ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού και ακόμη δύο (2) ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Εστίασης. Οι συμβάσεις θα είναι Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου συνολικής διάρκειας έως 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μόνο ηλεκτρονικά, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στο e-mail του Θεραπευτηρίου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , έως και τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Θεραπευτηρίου (www.thevrytanias.gr), όπου έχει αναρτηθεί η περίληψη της σχετικής προκήρυξης.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως το Θεραπευτήριο στελεχώθηκε τον Ιούνιο με ακόμη τέσσερα άτομα επικουρικό προσωπικό, ειδικότητας ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού, που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ ένα άτομο που προσελήφθη με την ειδικότητα ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας θα καλύψει τις ανάγκες του ιδρύματος μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου.

Εξάλλου, το επόμενο διάστημα αναμένεται και η πρόσληψη εννέα (9) ακόμη ατόμων στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του ΘΧΠ για τους επόμενους οκτώ μήνες. Πιο ειδικά, πρόκειται να απασχοληθούν δύο άτομα ειδικότητας ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό Μεταφορέων Ασθενών, ένα άτομο ειδικότητας ΥΕ Βοηθητικό Υγειονομικό Προσωπικό, τρία άτομα ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας και από ένα άτομο των εξής ειδικοτήτων: ΥΕ Βοηθών Τραπεζοκόμων, ΔΕ Ηλεκτρολόγων Εσωτερικών Εγκαταστάσεων και Κτηρίων Α' Ειδικότητας και ΔΕ Μαγείρων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έληξε τη Δευτέρα 6/7.