Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Στην Αθήνα τελικά -και όχι στο Καρπενήσι- το Φάιναλ 4 Κυπέλλου Πόλο Γυναικών. Διαρκώς ανοικτοί οι δίαυλοι με την ΚΟΕ

Την Τρίτη 14 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του 3ου Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών, το οποίο και θα διεξαχθεί 17 και 18 του μήνα, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου. Το διήμερο πόλο επρόκειτο να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου, αφού ΚΟΕ, Περιφέρεια και Δήμος είχαν συμφωνήσει να δώσουν συνέχεια στη (συν)διοργάνωση σημαντικών διοργανώσεων του υγρού στίβου στον τόπο μας.17

Φωτογραφία από τον τελικό του 2018 στο Καρπενήσι

Ωστόσο, τα νέα δεδομένα λόγω κορονοϊού και κυρίως η μη παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, εκτιμήθηκε ότι στην πραγματικότητα δεν εξυπηρετεί τον σκοπό προώθησης του αθλήματος στην επαρχία. Έτσι, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ και ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ή ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο Π. Φάληρο.

Οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Ομοσπονδία παραμένουν, πάντως, διαρκώς ανοικτοί. Πριν λίγες εβδομάδες, εξάλλου, σύσκεψη με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιό πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, με αντικείμενο την περαιτέρω συνεργασία της Ομοσπονδίας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

«Στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας μας με την ΚΟΕ, της οποίας κι έχουμε φιλοξενήσει πολλές και σπουδαίες διοργανώσεις στο Καρπενήσι, συζητήσαμε για τον προγραμματισμό των επόμενων κοινών μας δράσεων. Με την Ομοσπονδία έχουμε άριστη συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια, την οποία και θα συνεχίσουμε, πάντοτε στην κατεύθυνση το Καρπενήσι να καταστεί πόλος έλξης και τόπος αθλητικού προορισμού», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τασιός και πρόσθεσε: «Παρά τις δυσκολίες της εποχής, με τα μέτρα εναντίον του νέου κορονοϊού, πρόθεσή μας είναι η συνέχιση αυτής της συνεργασίας και ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε να παρουσιάσουμε το σχετικό πλάνο της περαιτέρω μας συνεργασίας. Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε στην προσπάθεια που κάνει η ΚΟΕ, για μελλοντικές διοργανώσεις στην πόλη του Καρπενησίου».