Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Το Σάββατο (18/7) στο Στένωμα Ευρυτανίας, η κηδεία του Βασίλη Κουτσομήτρου, που έφυγε άδοξα από τη ζωή στα 64 του

Στη γενέτειρά του, το Στένωμα Ευρυτανίας, συγγενείς, φίλοι και χωριανοί θα αποχαιρετίσουν τον Βασίλη Κουτσομήτρο, που έφυγε από τη ζωή (16/7) ύστερα από ατύχημα σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό Στεφάνι. koutsomitros-stenoma1

Η κηδεία του 64χρονου αυτοκινητιστή, οδηγού ΤΑΧΙ στο Καρπενήσι επί χρόνια, θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου, 18 Ιουλίου 2020, στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Στενώματος.

Όπως έγραψαν τα Ευρυτανικά Νέα, το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (16/7), όταν κατά τη διάρκεια υλοτομικών εργασιών, ο 64χρονος βρέθηκε στο… λάθος σημείο τη λάθος ώρα, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από κορμό δέντρου. Μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Καρπενησίου, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη, καθώς τα εσωτερικά του τραύματα αποδείχθηκαν μη αναστρέψιμα.

Όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον εκλιπόντα, τον καλόκαρδο χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του, και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς μια «κακιά στιγμή» απέβη μοιραία για τον 64χρονο.