Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Σε… επαγγελματικά πρότυπα οργανώνεται το Καρπενήσι Futsal, που έχει βάλει πλώρη για την Α’ εθνική στη σάλα

από την έντυπη έκδοση

Το Καρπενήσι Futsal «χτίζεται» με στόχο την άνοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία στο ποδόσφαιρο σάλας, μετά την επιτυχημένη πρώτη χρονιά στον χώρο.futsal-omadiki-sima

Για τη σεζόν 2020-2021, τα δεδομένα τίθενται σε νέες βάσεις, καθώς η ομάδα αποκτά πλήρη νομική υπόσταση, με καταστατικό, συμβούλιο και δικαίωμα ανόδου στην α’ κατηγορία. Πρόσφατα, ο σύλλογος προχώρησε στη σύσταση διοικούσας επιτροπής, μέχρι τη διενέργεια εκλογών, από την οποία θα προκύψει το πρώτο διοικητικό συμβούλιο.

Η 5μελής διοικούσα επιτροπή αποτελείται από μέλη της περυσινής πειραματικής ομάδας και θα «τρέξει» τις πρώτες οργανωτικές διαδικασίες υπό την καθοδήγηση του νομικού συμβούλου, κ. Αλέξανδρου Οικονόμου.

«Το πενταμελές συμβούλιο της διοικούσας επιτροπής που καλείται να πάει το Καρπενήσι Futsal στην Α΄ Εθνική είναι γεγονός και απαρτίζεται από νέα άτομα που έχουν όρεξη και τεχνογνωσία, για να οδηγήσουν την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Μία χρονιά, η οποία θα είναι ορόσημο, μιας και τα πρώτα περσινά δείγματα οργάνωσης και δυναμικής, εντός και εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν ενθαρρυντικά», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Καρπενήσι Futsal.

Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής είναι ο Νίκος Κωστής, «εμπνευστής» και πρωτεργάτης για την ίδρυση του συλλόγου, καθώς και πρώτος αρχηγός του. Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Βασίλης Kωστόπουλος, με καταγωγή από την Αν. Φραγκίστα και με σταθερή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της Ευρυτανίας. Γενικός Γραμματέας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κολλημένος, που εδώ και χρόνια ασχολείται -από διάφορα πόστα- ενεργά με τον τοπικό αθλητισμό, ενώ Ταμίας ορίστηκε ο Κωστής Αλαφροπάτης, επιχειρηματίας και παίκτης του συλλόγου. Μέλος θα είναι ο Κώστας Κονιαβίτης, που την περυσινή χρονιά είχε αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού στο Καρπενήσι Futsal.

Οι στόχοι της νέας σεζόν είναι ξεκάθαροι και αφορούν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, καθώς και μια καλή πορεία στο κύπελλο, δήλωνε πρόσφατα στα Ευρυτανικά Νέα ο Νίκος Κωστής. Και είναι αλήθεια πως οι άνθρωποι που εμπλέκονται, άμεσα ή έμμεσα, με την ομάδα, έχουν επιδείξει από την πρώτη στιγμή θέληση και φιλοδοξία να φθάσουν ψηλά το Καρπενήσι Futsal, αναδεικνύοντας ένα νέο -για τους Ευρυτάνες- άθλημα και προβάλλοντας τον τόπο μέσω του αθλητισμού.

Στον πάγκο του ευρυτανικού συλλόγου θα συνεχίσει ο έμπειρος Δημήτρης Αντωνίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα.