Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Επετειακό το φετινό Τουρνουά Σκάκι στο Μικρό Χωριό, θα γίνει για 10η χρονιά

skaki-arxeio-mikro-xorio12

Ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησιού, το For-Mat και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας, ανακοίνωσαν την πραγματοποίηση του 10ου ανοικτού Σκακιστικού Τουρνουά Καρπενησίου.

Οι επετειακοί αγώνες θα γίνουν (πλην απροόπτου) το τετραήμερο 27-30 Αυγούστου 2020, σε ξενοδοχείο του Μικρού Χωριού Ευρυτανίας. Διευθυντές αγώνων ορίστηκαν οι: Ελένη Κελέση και Γιώτα Βαϊοπούλου, ενώ οι παρτίδες θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους -Α’ όμιλος για τους ενήλικες και Β’ όμιλος για τα παιδιά. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων ορίζεται σε σαράντα (40) αθλητές/τριες.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι την συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού συμμετεχόντων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ενώ πληροφορίες παρέχονται στο τηλ. 6977419923). Σημειώνεται ότι λόγω της επετειακής φύσης της φετινής διοργάνωσης, θα υπάρχουν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις αλλά και εκπλήξεις οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.