Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Το Λιθοχώρι Αγράφων πενθεί για τον θάνατο ενός 42χρονου οικογενειάρχη. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του

asthenoforo-lithoxori11

Απότομα και πολύ πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής για έναν συντοπίτη μας. Ο Δ.Ν., ετών 42, είχε επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του, το Λιθοχώρι Αγράφων. Το μεσημέρι της Κυριακής (26/7) και ενώ βρισκόταν στο πατρικό του, ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε βοήθεια.

Οι δικοί του άνθρωποι ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας, απ’ όπου ξεκίνησε ασθενοφόρο με κατεύθυνση το Λιθοχώρι. Παράλληλα, ΙΧ αυτοκίνητο με επιβάτη τον ασθενή, ξεκίνησε από το χωριό ώστε να μειωθεί ο χρόνος και η απόσταση ως να λάβει τις Πρώτες Βοήθειες.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα κοντά στο χωριό Βούλπη. Εκεί δύο γιατροί και νοσηλευτής άρχισαν αγωνιώδεις διαδικασίες ανάνηψης, δυστυχώς δίχως αποτέλεσμα. Ο 42χρονος είχε φύγει από τη ζωή, πιθανόν από ανακοπή. Μεταφέρθηκε για τα τυπικά στο Κ.Υ. Φραγκίστας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Ο 42χρονος ήταν οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών.