Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Δήμος Καρπενησίου: Έκκληση για λελογισμένη χρήση του νερού. Προβλήματα παρατηρούνται σε Καρπενήσι & χωριά

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Καρπενησίου, με θέμα την κατανάλωση νερού τους θερινούς μήνες που διανύουμε και ορισμένα προβλήματα που προέκυψαν από την υπερβολική χρήση, αναφέρει τα εξής:potisma-nero1

«Η υπερκατανάλωση και η αλόγιστη χρήση νερού έχουν ως αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να παρατηρηθούν σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση πολλών Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Καρπενησίου καθώς και στην πόλη του Καρπενησίου.

Θερμή παράκληση προς όλους τους καταναλωτές για περιορισμό άμεσα της σπατάλης και της αλόγιστης χρήσης του νερού. Επειδή ο κίνδυνος λειψυδρίας είναι έντονος, θα πρέπει όλοι να μειώσουμε στο απαραίτητο την κατανάλωση νερού και να το χρησιμοποιούμε για οικιακή χρήση μόνο.

Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το νερό είναι πολύτιμο αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την εξοικονόμησή του. Όλοι μας πρέπει να περιορίσουμε την κατανάλωση του νερού, να κάνουμε ορθολογική χρήση, έτσι ώστε και αυτό το καλοκαίρι να μη λείψει το νερό από κανένα σπίτι».