Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Καρπενήσι Futsal: Με σταθερό κορμό παικτών τη νέα χρονιά - Προς διάθεση οι κάρτες φιλάθλων

Πέντε αποκτήματα ανακοίνωσε το Καρπενήσι Futsal. Πολύτιμα κομμάτια του ρόστερ θα συνεχίσουν να αποτελούν οι Κατσαδούρος, Παχής, Δόσης, Μαντέκας και Ζαχαρόπουλος.futsal-5-metagrafes1

Βήμα-βήμα προχωρά ο σχεδιασμός των ανθρώπων του Καρπενήσι Futsal, ενόψει της νέας σεζόν στη σάλα. Στόχος των Ευρυτάνων, μετά το επιτυχημένο «πείραμα» της περασμένης χρονιάς, αποτελεί η άνοδος στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Πρόσφατα, ο σύλλογος προχώρησε στη σύσταση διοικούσας επιτροπής, μέχρι τη διενέργεια εκλογών (από την οποία θα προκύψει το πρώτο Δ.Σ.) και ανανέωσε τη συνεργασία με τον κόουτς Δ. Αντωνίου, ενώ τη Δευτέρα ανακοίνωσε την ένταξη 5 ποδοσφαιριστών, που πέρυσι πρωταγωνίστησαν. Με τη φανέλα του Καρπενήσι Φούτσαλ θα αγωνίζονται οι: Δημήτρης Κατσαδούρος, Άγγελος Παχής (ελεύθεροι από τον ΑΠΟΚ), Βασίλης Δόσης (Μυρίκη) και Γιώργος Μαντέκας (Φραγκίστα). Ανακοινώθηκε, επίσης, ο Νάκος Ζαχαρόπουλος. Ουσιαστικά, πρόθεση του συλλόγου είναι να διατηρήσει την «αφρόκρεμα» των ντόπιων ποδοσφαιριστών, τους παίκτες που αποτέλεσαν πέρυσι την κινητήριο δύναμη, έμαθαν το νέο άθλημα, δέθηκαν μεταξύ τους και δημιούργησαν ένα άκρως ανταγωνιστικό -για κάθε αντίπαλο- σύνολο. Για τα 4 πρώτα αποκτήματα, το Καρπενήσι Futsal αναφέρει τα εξής:

Δημήτρης Κατσαδούρος (1989): Ένας παίχτης με μεγάλη εμπειρία, ποιότητα και παρουσία σε επαγγελματικές κατηγορίες εκτός νομού. Έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ (Κ20), στη Ζάκυνθο, στον Θρασύβουλο, στον ΠΑΣ Λαμία, στον Αχιλλέα Δομοκού, στον Εθνικό Φιλιππιάδας, στην Αναγέννηση Άρτας, στον ΑΟΤ Αλίμου και στον Α.Ο. Γλυφάδας. Στην Ευρυτανία υπήρξε ποδοσφαιριστής του Κεφαλοβρύσου, του Αιόλου και του ΑΠΟΚ, που ήταν και η τελευταία του ομάδα. Άφησε τα διαπιστευτήρια του ήδη και στη σάλα, καθώς ήταν ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και πρώτος της ομάδας του με 20 τέρματα.

 Άγγελος Παχής (1995): Ήταν ο περυσινός πρώτος σκόρερ της Α΄ΕΠΣ Ευρυτανίας με τη φανέλα του Βελουχίου, με το οποίο έχει αγωνιστεί και στη Γ΄ Εθνική. Έχει επίσης φορέσει τη φανέλα της Μυρίκης και του Αιόλου με μεγάλη επιτυχία, διακρινόμενος για το εξαιρετικό αριστερό του πόδι. Όσον αφορά τη σάλα πέρυσι πέτυχε συνολικά 19 γκολ και ήταν ο τρίτος σκόρερ της κατηγορίας της Β΄ Εθνικής.

Βασίλης Δόσης (1983): Τερματοφύλακας με παρουσία στην Ποταμιά, στον Απεραντιακό και στη Μυρίκη στο 11Χ11. Πέρυσι στη Futsal League μαζί με τους: Φώτη Μακρή και Στάθη Φακίτσα αποτέλεσαν τρεις εξαιρετικές λύσεις κάτω από τα γκολπόστ των Καρπενησιωτών, ενώ ως καθηγητής φυσικής αγωγής είχε και τον ρόλο του γυμναστή.

Γιώργος Μαντέκας (1987): Αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας και έχει υπάρξει μέλος της Μυρίκης και της Φραγκίστας. Στο περυσινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής σάλας ήταν ο ‘στυλοβάτης’ της άμυνας του Καρπενησίου.

Αντώνης (Νάκος) Ζαχαρόπουλος: Αποτέλεσε και πέρυσι μέλος της ομάδας μας και αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας. Έχει αγωνιστεί στην Ευρυτανία στον Αίολο ,τον ΑΠΟΚ Βελούχι και τα Άγραφα καθώς και στον ΑΟ Κόντσικας στον Νομό Ιωαννίνων.

Προς διάθεση οι κάρτες φιλάθλων

Τέλος, ο σύλλογος ανακοίνωσε πως οι κάρτες φιλάθλων είναι διαθέσιμες για την νέα σεζόν. «Στείλτε μήνυμα στα social media ή καλέστε στο τηλέφωνο 6977252320 για να τις προμηθευτείτε! Η στήριξη σας στον δρόμο για τα μεγάλα σαλόνια θα είναι απαραίτητη!
Γιατί αυτή την σεζόν θα παίξουμε όλοι μαζί...», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.futsal-5-eisitiria