Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Η πρωταθλήτρια τριάθλου Ντενίζ Δημάκη "διαφημίζει" το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν χωρά αμφιβολία ότι οι κλιματικές, καιρικές και υψομετρικές συνθήκες που προσφέρει το Καρπενήσι αποτελούν στοιχεία για τα οποία επιλέγεται από συλλόγους, ομάδες και αθλητές για τη θερινή τους προετοιμασία. Μια αθλήτρια που έχει αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με τον τόπο εδώ και πολλά χρόνια, είναι η πρωταθλήτρια στο τρίαθλο και τις μεγάλες αποστάσεις, Ντενίζ Δημάκη.dimaki-deniz2020-1

Οι δεσμοί της με την Ευρυτανία κρατούν καιρό, όπως η ίδια εξηγούσε σε παλαιότερη συνέντευξή της στα Ευρυτανικά Νέα:

«Το Καρπενήσι , η Ευρυτανία είναι για μένα πια πατρίδα. Στο Καρπενήσι ξεκίνησα να έρχομαι από το 1990 μαζί τον τώρα πια σύζυγο μου παλαιό πρωταθλητή Μαραθωνίου Χρήστο Βαξεβάνη για προετοιμασίες. Πάντα επέστρεφα άλλος άνθρωπος! Η Ευρυτανία μου γεμίζει τις μπαταρίες μου, αλλάζει την ψυχολογία μου. Η ομορφιά των ευρυτανικών βουνών δεν συγκρίνεται με κανένα μέρος στον κόσμο, ο άνεμος που πνέει εδώ είναι ιδανικός για αθλητές, για παιδιά, για όλους!», έλεγε χαρακτηριστικά. Για τους λόγους αυτούς, σημείωνε τότε, «μετά το 2006 συνειδητοποιήσαμε μαζί με τον σύζυγο μου ότι πρέπει να έχουμε ένα σταθερό σημείο αναφοράς, να έχουμε το σπίτι μας στο Καρπενήσι και γιατί όχι κάποια στιγμή να είμαστε μόνιμοι κάτοικοι! Κάναμε το όνειρο μας πραγματικότητα και από τότε ο αγαπημένος μας τόπος, ο παράδεισος μας είναι το Καρπενήσι!».

Σε κάθε ευκαιρία η Ντενίζ, μητέρα 2 παιδιών, προβάλει και «διαφημίζει» το Καρπενήσι, την Ευρυτανία και τους ανθρώπους τους. Πρόσφατα ανάρτησε μάλιστα και ένα βίντεο - αφιέρωμα στο Αθλητικό Κέντρο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

dimaki-deniz1