Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

ev media-logo

Καρπενήσι: Στα ίδια μέρη, 29 χρονιά μετά. Νοσταλγία και συγκίνηση στη συνάντηση αποφοίτων Γενικού Λυκείου 1991

Είκοσι εννέα (29) ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που η τάξη του σχολικού έτους 1990-1991 του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου, αποφοιτούσε...apofoitoi-1991

Στο διάβα των χρόνων, οι παλιοί συμμαθητές άνοιξαν τα φτερά τους και έφτιαξαν τις ζωές τους, πολλοί έφυγαν από το Καρπενήσι. Δεν λησμόνησαν όμως ποτέ, τις παρέες του σχολείου. Η επανένωση των αποφοίτων του 1991 έφερε στον νου θύμησες από τα παλιά και ανέσυρε συναισθήματα ξεχασμένα για χρόνια.

Το απόγευμα της Κυριακής 9/8, στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου συναντήθηκαν, σε κλίμα νοσταλγίας αλλά και συγκίνησης, οι παλιοί συμμαθητές. Κάποιοι που ζουν σε άλλες πόλεις και κάποιοι για διάφορους άλλους λόγους, δεν μπόρεσαν να έλθουν, ωστόσο οι απόφοιτοι του ’91 δεσμεύτηκαν πως το 2021 η επετειακή συνάντηση των 30 χρόνων θα είναι πιο μαζική και οργανωμένη.

Στο κυριακάτικο αντάμωμα παραβρέθηκαν οι:

Χριστίνα Πρίμπα, Γιούλη Κλειτσάκη, Ρούλη Κάντζου, Κώστας Σαξώνης, Φώτης Γεωργίου, Άρης Γεωργίου, Κώστας Γενιτσαρόπουλος, Ρούλη Γενιτσαροπούλου, Θανάσης Στερόπουλος, Πολυξένη Τσούκα, Ντίνα Φούκα, Ντίνα Μπάρλα, Σταυρούλα Καυκιά, Μάρθα Ζαγκότση, Πηνελόπη Χουσιάδα, Θωμάς Μπαλωμένος, Βασίλης Νείλας, Γιώργος Χαλκιάς, Χρήστος Τσάμπρας, Πάνος Φουρλιάς, Βασιλική Μπακαλιού, Γωγώ Γκορόγια, Νίκος Γκορόγιας, Θανάσης Κακαβιάς, Γιάννης Κοντοπάνος, Μάρκος Κουτσοκώστας, Γιώργος Ασπροποταμίτης και Γιάννης Χάσκος.