Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Καρπενήσι: Σοβαρή βλάβη στα ηλεκτρολογικά του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του

Κλειστό θα παραμείνει από σήμερα, Τρίτη 18 Αυγούστου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου, λόγω βλάβης. Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα, η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τα κολυμβητικά σωματεία (διέθεσαν ναυαγοσώστες), είχε διατηρήσει σε λειτουργία το κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο και τον μήνα Αύγουστο, καθημερινά κάθε απόγευμα.kolimbitirio-karpenisi-arxeioo

Η λειτουργία του, ωστόσο, διακόπτεται απρόοπτα λόγω σοβαρής βλάβης που εντοπίστηκε στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του κτηρίου. Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σβερώνη, παρουσιάστηκε βραχυκύκλωμα και για λόγους ασφαλείας το κολυμβητήριο πρέπει να μείνει κλειστό, μέχρι το πρόβλημα να διορθωθεί.

Το κόστος επισκευής δεν είναι αμελητέο, ωστόσο ο χρόνος πιέζει, καθώς το διήμερο 29-30 Αυγούστου, το κολυμβητήριο θα φιλοξενήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης των συλλόγων που προετοιμάζονται σε θάλασσα.

Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε ο δήμος Καρπενησίου, αναφέρει:

«Από σήμερα 18 Αυγούστου 2020 το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου θα μείνει κλειστό λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε. Η βλάβη θα αποκατασταθεί άμεσα έτσι ώστε να είναι και πάλι στη διάθεση των δημοτών.

Ευχαριστούμε θερμά τους δύο κολυμβητικούς συλλόγους για τη παραχώρηση των ναυαγοσωστών όλο αυτό το διάστημα που παρέμενε ανοιχτό το Κολυμβητήριο του Δήμου μας».