Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

«Να κάνουμε τον ΑΠΟΚ ξανά μεγάλο». Με πίστη και αισιοδοξία η πρώτη προπόνηση στο Καρπενήσι (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Η απογευματινή καταιγίδα στο Καρπενήσι, τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, καθυστέρησε αλλά δεν ματαίωσε την προγραμματισμένη πρώτη προπόνηση του ΑΠΟΚ «Το Βελούχι». Στις 18.00, στο Δημοτικό Στάδιο, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοικούντες συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο ενόψει της συμμετοχής των Καρπενησιωτών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 1

Εκεί βρέθηκαν τόσο ο νέος προπονητής κ. Αντώνης Δρακόπουλος, όσο και τα νέα αποκτήματα του ΑΠΟΚ, που μαζί με τους ντόπιους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να κάνουν πραγματικότητα τους στόχους που έχουν θέσει οι διοικούντες. Αυτοί δεν περιορίζονται μονάχα στην παραμονή στην κατηγορία αλλά επεκτείνονται στην καθιέρωση του συλλόγου στη Γ’ Εθνική, ως μια υπολογίσιμη δύναμη, τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Βελουχιού κ. Παναγιώτης Ρεσίτης. Σημείωσε δε ότι το ρόστερ είναι υπό διαμόρφωση και επίκεινται και άλλες προσθήκες το επόμενο διάστημα.

Τα -μέχρι στιγμής- αποκτήματα του Βελουχιού είναι τα εξής: Χαλλής Γιώργος (από Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας), Λάππας Νίκος (Νέο Κρίκελλο), Κόλλιας Παναγιώτης (Ένωση ΑΣΑ/Αντίκυρα), Κουτσούμπας Σπύρος (Αταλάντη), Ηλιού Φώτης (Αρματηλάτης), Παπαδήμος Αλέξανδρος (Μαντινειακός), Μπότης Γιώργος (Απόλλων Μακρυχωρίου), Ζαραβέλης Χάρης (Ποταμιά).

Παίκτες και διοίκηση ζήτησαν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου, καθώς η προσπάθεια απαιτεί συστράτευση και σύμπνοια· το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα απαιτητικό και δεν είναι τυχαίο που οι δύο (έως τώρα) συμμετοχές εκπροσώπων της Ευρυτανίας (ΑΠΟΚ και Ποταμιά) μάλλον… λησμονήθηκαν γρήγορα. Τα οικονομικά μεγέθη που χρειάζεται να καλύψει ένας σύλλογος για να σταθεί -τουλάχιστον με αξιοπρέπεια- στην κατηγορία είναι μεγάλα και τα μέσα για την εξεύρεσή τους πενιχρά. Ο ΑΠΟΚ φιλοδοξεί να αλλάξει τον… κανόνα που θέλει την ομάδα της Ευρυτανίας «φτωχό συγγενή» στην κατηγορία, είναι, όμως, δεδομένο ότι το εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο.

ΒΙΝΤΕΟ

Τη Δευτέρα (17/8), οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΚ γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή, Χρήστου Λιάνγκου, ενώ αργότερα έγινε και παιχνίδι με μπάλα, υπό τον τεχνικό Αντώνη Δρακόπουλο. Ο προπονητής μίλησε για συμφωνία απόψεων με τη διοίκηση του συλλόγου, γεγονός που διαδραμάτισε ρόλο στην απόφασή του να καθίσει στον πάγκο του «ιστορικού».

Στο γήπεδο βρέθηκαν, επίσης, ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΚ, Παναγιώτης Παπαρούπας και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Στέλιος Ρεσίτης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2