Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Δεν ανάδειξε νικητή το φιλικό ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναιτωλικό, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Λαμία, διεξήχθη το απόγευμα (18:00) της Τετάρτης (19/8), στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου. Οι δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας, που προετοιμάζονται επί ευρυτανικού εδάφους, αλληλοεξουδετερώθηκαν και αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.lamia-panaitolikos1-1

Στιγμιότυπο από τη φιλική αναμέτρηση στο Καρπενήσι

Η Λαμία ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, ωστόσο σταδιακά οι Αγρινιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και μάλιστα ευτύχησαν να προηγηθούν στο 37’, με ωραίο σουτ του Ντάλτσιο έξω από την περιοχή (0-1 ημίχρονο). Στην επανάληψη η Λαμία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει πετύχει την ανατροπή. Η ισοφάριση ήρθε στο 51’ με αυτογκόλ του Λιάβα, με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Παρότι φιλικού χαρακτήρα το παιχνίδι, τα νεύρα δεν έλειψαν. Μάλιστα, στο 85ο λεπτό οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες. Μπεχαράνο και Μεντόσα… πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να αποβληθούν.

Οι δύο ομάδες, παρότι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας, έδειξαν θετικά στοιχεία και φάνηκαν σε καλό επίπεδο. Ο ΠΑΣ Λαμία αναχωρεί την Πέμπτη (20/8) από την Ευρυτανία, ενώ ο Παναιτωλικός θα συνεχίσει την προετοιμασία του μέχρι τις 28 του μήνα.

Να σημειωθεί ότι παρότι ότι και στους φιλικούς αγώνες εφαρμόζεται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ, και δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών, στις κερκίδες του κεντρικού γηπέδου του Αθλητικού Κέντρου βρέθηκαν δεκάδες φίλαθλοι.