Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Δήμος Καρπενησίου. Αρχίζουν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 12 ατόμων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων

Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα, υπεγράφη η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ), στην οποία προβλέπεται o αριθμός προσωπικού προς πρόσληψη στους δήμους της χώρας για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας σχολικών μονάδων.katharistria-sxoleio

Ο αριθμός των ατόμων που θα εργαστούν είναι ίδιος με τον περυσινό (5.000 εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης και 4.474 μερικής απασχόλησης), αλλά οι ώρες που καλύπτονται είναι ενισχυμένες, λόγων των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει με την πανδημία. Στην Ευρυτανία θα απασχοληθούν στην καθαριότητα των σχολείων συνολικά 19 άτομα: 12 στον δήμο Καρπενησίου (8 πλήρους και 4 μερικής απασχόλησης) και 7 στον δήμο Αγράφων (στο σύνολό τους μερικής απασχόλησης)

Ήδη, ο δήμος Καρπενησίου ανακοίνωσε την πρόσληψη δώδεκα (12) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων του δήμου Καρπενησίου με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ίσης με το διδακτικό έτος 2020-2021.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων διαρκεί από Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 έως και Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Η αίτηση πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Αναμένεται σχετική ανακοίνωση και από τον δήμο Αγράφων.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩγια τις 12 προσλήψεις στον δ. Καρπενησίου.