Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ. Αρνητικό βγήκε και το 3ο τεστ για το ύποπτο κρούσμα κορονοϊού σε γυναίκα στην Ευρυτανία

koronoios-gynaika-evrytania2

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ. Αρνητικό βγήκε και το 3ο τεστ, σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου, από τη γυναίκα σε χωριό της Ευρυτανίας ύποπτο κρούσμα κορονοιού, όπως αρνητικά βγήκαν και τα 32 δείγματα από την ιχνηλάτηση του ΕΟΔΥ σε άτομα που που αμέσως η εμμέσως αποτελούσαν επαφές του περιστατικού.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ. Αρνητικό βγήκε σήμερα Σάββατο 22/8/2020, το 2ο τεστ της γυναίκας από χωριό της Ευρυτανίας, που παρέμενε εδώ και 3 ημέρες σε εθελοντική κατ’ οικον καραντίνα με την οικογένειά της, μετά το 1ο δείγμα που είχε βγει θετικό, λανθασμένα όπως αποδεικνύεται. 

Τα πρώτα 3 δείγματα από το οικογενειακό της περιβάλλον, ήταν επίσης αρνητικά.

Αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα από τα συνολικά 32 δείγματα που πήρε ο ΕΟΔΥ από το χωριό, στα πλαίσια της ιχνηλάτησης των επαφών της.

Ο νομός Ευρυτανίας παραμένει χωρίς κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 -ο μοναδικός στην Ελλάδα.


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε ύποπτο κρούσμα κορονοϊού σε γυναίκα, σε χωριό της Ευρυτανίας. Το πρώτο δείγμα που ελήφθη προέκυψε θετικό.

Σήμερα πιθανόν αναμένεται να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα και του 2ου μοριακού τεστ στο οποίο υποβλήθηκε η γυναίκα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες των Ευρυτανικών Νέων, συγγενείς του ύποπτου κρούσματος ελέγχθηκαν από τον ΕΟΔΥ στα πλαίσια ιχνηλάτησης και σύμφωνα με το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται. Όλα τα δείγματα τα οποία ελήφθησαν βγήκαν αρνητικά.

Παράλληλα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προέβη σε λήψη δεκάδων δειγμάτων στο συγκεκριμένο χωριό, μέσα από τη διαδικασία ιχηλάτησης των επαφών της γυναίκας.

Περισσότερα, σύντομα...