Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Παναιτωλικός-ΑΟ Τρίκαλα 2-1, σε φιλικό που έγινε στο Καρπενήσι

Με 2-1 επιβλήθηκε ο Παναιτωλικός έναντι των Τρικάλων, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα (18.00) της Κυριακής 23/8, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

panait-trikala

Οι Αγρινιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα, μόλις στο 9′, όταν ο Πέλκας πλασάροντας σωστά τον Μελίσσα έδωσε το προβάδισμα στα Τρίκαλα. Οι Τρικαλινοί απώλεσαν νέα ευκαιρία για γκολ στο 31′ με τον Στεφανίδη.

Κάπου εκεί οι Αγρινιώτες ισορρόπησαν κάπως, με τον Τζανακάκη να ανεβάζει την απόδοσή του. Παρόλα αυτά δεν «πατούσαν» εύκολα περιοχή και δεν δημιουργούσαν ευκαιρίες. Στο 42′, ωστόσο, ο Ντουάρτε ανετράπη εντός περιοχής από τον Ευθυμίου, κερδίζοντας πέναλτι.

Ο Γκμπόλι Αριγίμπι ανέλαβε την εκτέλεση, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, από το οποίο και ο Μάκης Χάβος είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Τρικαλινοί είχαν δύο καλές στιγμές στο 46′ και στο 55′ για να πάρουν εκ νέου «κεφάλι» στο σκορ, ωστόσο, ο Κνετ ήταν παρών όταν χρειάστηκε. Σταδιακά ο Παναιτωλικός πήρε ολοκληρωτικά τα «ηνία» του αγώνα και επέβαλλε το ρυθμό του. Δίχως να είναι ιδιαίτερα δημιουργικός, κατόρθωσε στο 73′, μετά από σέντρα του Μάζουρεκ να κάνει το 2-1, με γυριστή κεφαλιά του Καββαδία, που είχε μπει στο γήπεδο στιγμές πριν.

Ο Νίκο Ματσόλα είχε καλή στιγμή στο 81′, όπως και εκ νέου ο Καββαδίας στο 86′, μετά από μπαλιά του Λιάβα. Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης βρήκε τον Παναιτωλικό νικητή.

ΠΗΓΗ: titormosnet.gr