Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Δήμος Αγράφων. Ανακοίνωσε την πρόσληψη επτά (7) ατόμων προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μόνο 3 ημέρες

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων μερικής απασχόλησης, προσωπικό καθαριότητας των σχολικών μονάδων στο Δήμο Αγράφων, ανακοίνωσε ο δήμος Αγράφων σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου.

katharistria-sxoleio

Οι καθαριστές ή καθαρίστριες των σχολικών μονάδων που θα προσληφθούν είναι μερικής απασχόλησης, για το έτος 2020-2021. 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μόνο για τρεις μέρες, αρχίζει από την Τρίτη 25/8/2020 και λήγει την Πέμπτη 27/8/2020. 

Πρόκειται για μία γενική προκήρυξη του υπουργείου που αφορά όλη την Ελλάδα με κύριο προσόν όμως -εντελώς “φωτογραφικά”- την προϋπηρεσία στην ίδια θέση στον ίδιο δήμο, η οποία προσμετράται για κάθε μήνα εργασίας με 17 μονάδες. 

“Ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση του Δήμου Αγράφων που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των σχολικών επιτροπών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία, ανεξαρτήτως του χρόνου κτήσης του τίτλου σπουδών”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου.

 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση πού μπορώ να προμηθευτούν από τον Δήμο με αριθμό πρωτ. ανακοίνωσης 5714/24.8.2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Συγκεκριμένα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει από την Τρίτη 25/8/2020 και λήγει την Πέμπτη 27/8/2020.