Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

ΑΠΟΚ "Το Βελούχι": Ραγδαίες εξελίξεις, παραιτήθηκε ο πρόεδρος και σύσσωμο το Δ.Σ. – Η ανακοίνωση και οι λόγοι της απόφασης

Το όνειρο της δεύτερης συμμετοχής του ΑΠΟΚ στη Γ’ Εθνική Κατηγορία φαίνεται πως ναυαγεί και μάλιστα αναπάντεχα. Εν μέσω της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος για το νέο πρωτάθλημα, η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε την παραίτηση.11

Οι λόγοι αφορούν θέμα υγείας του προέδρου του Βελουχιού, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. «Δυστυχώς το όνειρο για κάτι μεγάλο και διαφορετικό δεν ευοδώθηκε. Το ταξίδι ήταν πολύ σύντομο, αν και επιτυχημένο και γεμάτο», σημειώνει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΑΠΟΚ, Παναγιώτης Ρεσίτης.

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο εμφανίζονται πλήρως αιφνιδιασμένοι από τις εξελίξεις, καθώς το μέλλον τους στην ομάδα προδιαγράφεται βραχύ, με τον σύλλογο διοικητικά «ακέφαλο». Τίποτα δεν προμήνυε τη συγκεκριμένη τροπή, αφού όλοι, διοικούντες, ποδοσφαιριστές και προπονητής, πριν λίγες ημέρες δήλωναν έτοιμοι για την πρόκληση της Γ’ Εθνικής. Η συμμετοχή της ομάδας στην τρίτη κατηγορία φαντάζει πλέον απίθανη, υπό το βάρος των νέων δεδομένων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην ανακοίνωση παραίτησης, ο πρόεδρος του ΑΠΟΚ «Το Βελούχι» αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι...

Σας κοινοποιώ την παραίτηση μου από πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΟΚ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ καθώς και την παραίτηση όλων των μελών του ΔΣ. Σοβαροί λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Μετά από έντονη δυσφορία έκανα εξετάσεις και η ΕΝΤΟΛΗ του γιατρού ήταν Η ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗ ΕΝΑΣΧΌΛΗΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΓΕΓΟΝΌΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΉ ΦΌΡΤΙΣΗ.

Δυστυχώς το όνειρο για κάτι μεγάλο και διαφορετικό δεν ευοδώθηκε. Το ταξίδι ήταν πολύ σύντομο, αν και επιτυχημένο και γεμάτο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα στο όνειρο μας. Ευχαριστώ τους συντελεστές της περσινής σεζόν, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, τον Δημήτρη τον Τσιγαρίδα και τον Χρήστο τον Λιάγκο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιπρόεδρο μας τον Πάνο τον Παπαρούπα. Τέλος, Αντώνη Δρακόπουλε σε ευχαριστώ για όλα. Καταπληκτικός προπονητής και άνθρωπος. Μέσα στον λίγο χρόνο που συνεργαστήκαμε επέδειξες απόλυτο επαγγελματισμό και ήθος. Και έδειξες σε όλους "πως γίνεται η δουλειά". Καλή δύναμη σε όλους!».