Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την χρήση των Αθλητικών εγκαταστάσεων από αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους


ΑΝΑΚpropnitiko-agones1ΟΙΝΩΣΗ

Η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής: “Καλούνται οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου Καρπενησίου  που επιθυμούν να κάνουν χρήση χώρων των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου Καρπενησίου να καταθέσουν τα αιτήματά τους στη γραμματεία του Δήμου Καρπενησίου, Ύδρας 6 ( περιοχή Προφήτη Ηλία)  έως και την 10η Σεπτεμβρίου 2020. Τα αιτήματα  θα συνοδεύονται από τα καταστατικό τους,  τα αθλούμενα  μέλη του συλλόγου καθώς και τις ημέρες και ώρες χρήσης των χώρων.

Οι σύλλογοι που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του κολυμβητήριου και των κλειστών γυμναστήριων καλαθοσφαίρισης υποχρεούνται  για κάθε μέλος τους να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής. Στην υπεύθυνη δήλωση θα αναφέρεται  η ηλικία και το ονοματεπώνυμο του αθλούμενου προκειμένου να γίνει σωστός προγραμματισμός. Η χρήση  και οι όροι παραχώρησης θα γίνουν με απόφαση Δ.Σ σύμφωνα με το Ν.3463/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Επιπροσθέτως, σας ενημερώνουμε ότι από 1/1/2021 και  με την  ολοκλήρωση του κανονισμού λειτουργιάς των αθλητικών εγκαταστάσεων η παραχώρηση χρήσης των χώρων θα γίνεται αποκλειστικά βάσει κανονισμού.  

Σχετικά με την έναρξη λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση. Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΒΕΡΩΝΗΣ.”