Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Βάσεις πανελλαδικών 2020: Ανακοινώνονται την Παρασκευή στις 9 το πρωί – Και φέτος τα αποτελέσματα της Ευρυτανίας, από τα Ευρυτανικά Νέα

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ότι αύριο, Παρασκευή (28.08.2020), και ώρα 9 π.μ. θα ανακοινωθούν οιΒάσεις των Πανελλαδικών 2020 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

panelladikes-2018-apot-arxeio1

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στασχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

 

ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

Κάλεσμα στους επιτυχόντες της Ευρυτανίας 

Υπενθυμίζουμε, ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος τα Ευρυτανικά Νέα απευθύνουν πρόσκληση στους νέους φοιτητές της Ευρυτανίας, να αποστείλουν τα στοιχεία τους: Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο και Μητρώνυμο, Βαθμολογία και Σχολή στην οποία πέρασαν, ώστε να καταγραφούν στη λίστα των επιτυχόντων η οποία και θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα Ευρυτανικά Νέα την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την εφημερίδα στο τηλέφωνο 2237080901, στο e-mail μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , με μήνυμα inbox στο Messenger ή με μήνυμα στο Instagram.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα παραπάνω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.