Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Κώστας Κοντογεώργος: “Μέσα από τον ακαδημαϊκό αγώνα που καλείστε να δώσετε θα προκύψει ένα καλύτερο μέλλον”

kontogeorgos sxoleia

Συγχαρητήρια στους νέους Ευρυτάνες φοιτητές και ευχές για μία καλή ακαδημαϊκή χρονιά, στέλνει ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, με μήνυμά του: 

“Νέες και νέοι, Για άλλη μια φορά, με την επιμονή, την υπομονή και την αδιαμφισβήτητη αγωνιστική σας διάθεση, καταφέρατε να κάνετε ένα σημαντικό βήμα στον ανηφορικό δρόμο που οδηγεί στην ευόδωση των προσδοκιών σας.

Η κατάκτηση των στόχων που έχετε θέσει, για ένα καλύτερο μέλλον,τόσο για εσάς όσο και για την διαμόρφωση μιας κοινωνίας όπως την οραματίζεστε, περνά μέσα από τον μελλοντικό ακαδημαϊκό αγώνα που καλείστε να δώσετε,στον απέραντο και συναρπαστικό κόσμο της γνώσης.

Συγχαρητήρια σε όλους σας και καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

Σε όσους από τους νέους μας δεν κατάφεραν αυτή τη φορά, να πετύχουν τους στόχους που είχαν θέσει, να μην χάσουν την ελπίδα τους. Μία μελλοντική προσπάθεια, έπειτα από μια καλή προετοιμασία, θα φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Εξάλλου υπάρχει μια πλειάδα σημαντικών εκπαιδευτικών επιλογών σε σημαντικά γνωστικά αντικείμενα, που είναι χρήσιμα στην ιδιαιτέρως απαιτητική και τεχνολογικά εξελισσόμενη εποχή μας.

 

Καρπενήσι 28 Αυγούστου 2020

Κώστας Κοντογεώργος

Βουλευτής Ευρυτανίας”