Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Έναν χειριστή για 4 μήνες, προσλαμβάνει ο δήμος Καρπενησίου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

dimarxeio-prof-ilias11

Ο δήμος Καρπενησίου πρόκειται να προσλάβει έναν (1) χειριστή με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για τις ανάγκες αντιμετώπισης περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων διαρκεί έως και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του δήμου Καρπενησίου:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. καθώς και στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δ. Καρπενησίου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας τους στον αριθμό 2237350000.

Επισημαίνεται ότι η έκδοση Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης, πραγματοποιείται και ηλεκτρονικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Γραφείο Δημοτολογίου του δ. Καρπενησίου στον αριθμό 2237350037. Τα έντυπα της Aίτησης και της Υπεύθυνης Δήλωσης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δ. Καρπενησίου: www.karpenissi.gr

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ