Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Αγαπημένος κολυμβητικός σταθμός το Καρπενήσι, φιλοξένησε και φέτος το περιφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας

Με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και χωρίς την παρουσία θεατών, πραγματοποιήθηκε, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας.

kolimbisi-thalassis-2020

Στους αγώνες συμμετείχαν σύλλογοι που δεν διαθέτουν κολυμβητήριο στην έδρα τους (πόλη/νησί) και προπονούνται στην ανοικτή θάλασσα -με όσα εμπόδια και δυσκολίες συνεπάγεται αυτό. Πήραν επίσης μέρος οι δύο κολυμβητικοί σύλλογοι του Καρπενησίου (ΚΟΚ και ΑΟΛ).

Στους αγώνες συμμετείχαν τα σωματεία: Α.Ν.Ο. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΔΕΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΑΣ "Ο ΕΥΡΥΤΟΣ", ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, Ν.Ο.Ζ.Α.Κ ΠΡΩΤΕΑΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΥΛΟΥ ΩΡΕΩΝ.

Η Ομοσπονδία έδειξε για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη της στον δήμο Καρπενησίου, την Π.Ε. Ευρυτανίας - Περιφέρεια Στ. Ελλάδας και τους ανθρώπους των τοπικών σωματείων. Στο Καρπενήσι ταξίδεψαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κατσαρός κ.α.

Σε εκδήλωση που οργανώθηκε, εξάλλου, το Σάββατο (29/8), η ΚΟΕ τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες ανθρώπους που με την προσφορά τους έχουν συνδράμει στο πρωτάθλημα και το άθλημα γενικότερα -μεταξύ αυτών και τους προέδρους των δύο κολυμβητικών συλλόγων του Καρπενησίου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2ΗΜΕΡΟ ΕΔΩ

(Στοιχεία/φωτογραφία: Βαγγέλης Μούτουπας)