Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

«Καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στη ζωή σας». Το μήνυμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΓΕΛ Καρπενησίου

panelladikes-2018-apot-arxeio1

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Καρπενησίου αναφέρει:

 

«Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του ΓΕΛ Καρπενησίου, συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Ευχόμαστε καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας που επί μακρόν καταβάλατε και έρχεται να δικαιώσετε τους κόπους και τις θυσίες στις οποίες υποβληθήκατε τόσο εσείς προσωπικά όσο και η οικογένειά σας.

Η είσοδός σας στην ανώτατη εκπαίδευση θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εφοδιαστείτε με τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα σας καταστήσουν ενεργούς πολίτες της κοινωνίας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειές σας που στάθηκαν πολύτιμος αρωγός στη δύσκολη αυτή προσπάθεια και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων σας.

Κλείνοντας, για εκείνους που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να μην τα παρατήσουν και να συνεχίσουν την προσπάθεια. Δεν έχει κριθεί τίποτα.

Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα να έχετε επιτυχίες στη ζωή σας, καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη.».