Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

(ΒΙΝΤΕΟ). Η Ζέτα Μακρυπούλια για το δρόμο Αγρίνιο - Καρπενήσι: “Ας γίνει επιτέλους αυτό το εργάκι σας παρακαλώ... Θέλω να πηγαίνω στο χωριό μου”

Για τον δρόμο Αγρίνιο - Καρπενήσι μίλησε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, αναρτώντας μάλιστα και ένα βίντεο από το οδικό τμήμα που ξεκίνησαν να γίνονται τα πρώτα έργα κοντά στο Αγρίνιο καθώς και η ίδια έλκει την καταγωγή της από την Αιτωλοακαρνανία.

 makripoulia-dromos

Η καλλιτέχνης μάλιστα, από το εργοτάξιο των έργων στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει το Αγρίνιο με την Καμαρούλα, ήταν επικριτική. “... αυτός ο δρόμος θα συνδέσει το Αγρίνιο με το Καρπενήσι... όταν γίνουν τα έργα. (...) Δεν βλέπω εργάτες, δεν βλέπω να προχωρούν τα έργα. Ας γίνει επιτέλους αυτό το εργάκι σας παρακαλώ...”, είπε με σκοπτικό τόνο στην φωνή της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια κατάγεται από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας. Το χωριό βρίσκεται στον άξονα του οδικού δικτύου Αγρίνιο - Καρπενήσι ενώ η ίδια επισκέπτεται πολλές φορές στο Καρπενήσι και την Ευρυτανία. 

Στην ανάρτησή της στο instagram story το κοινοποίησε ("τάγκαρε") όπως φαίνεται στο βίντεο, στον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη καθώς και στον αντιπεριφερειάρχη έργων Θανάση Μαυρομάτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ