Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Χορεύοντας δεκάδες μέτρα πάνω από τα νερά της Λίμνης Κρεμαστών. Η Κατερίνα Σοδλάτου (ξανά) στη Γέφυρα Τατάρνας

Την Ευρυτανία και τη Λίμνη Κρεμαστών επέλεξε η χορογράφος και performer εναέριου χορού, Κατερίνα Σολδάτου, που βρέθηκε ξανά στη Γέφυρα Τατάρνας και πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα πάνω από τα τιρκουάζ νερά της λίμνης.soldatou-tatarna1

Η δημιουργός του πρότζεκ «Greece has soul», ένα έργο που στόχο έχει να αναδείξει την Ελλάδα μέσω του εναέριου χορού με πανιά σε μεγάλα ύψη, χόρεψε άνω από τη Λ. Κρεμαστών, στο πλαίσιο γυρισμάτων ντοκιμαντέρ με τίτλο «Aerial Greece».

«Ο τόπος μας έχει ανάγκη να αναδείξει τα φυσικά, ιστορικά και πολιτισμικά του προσόντα κι αυτή η ιδέα της κ. Σολδάτου πρέπει να στηριχτεί γιατί η προβολή του πολιτισμού και της περιβαλλοντικής επαγρύπνησης, είναι ευθύνη όλων μας», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης. Τον δήμο Αγράφων εκπροσώπησε η πρόεδρος Τουριστικής Προβολής, Αννέτα Κοτρώνα.

soldatou-kotrona1

Η Κατερίνα Σοδλάτου (μέσον) με την εκπρόσωπο του δ. Αγράφων, Αννέτα Κοτρώνα (δεξιά)

Η Κατερίνα Σοδλάτου είχε βρεθεί ξανά στη Γέφυρα Τατάρνας πριν από τριάμισι χρόνια, τον χειμώνα του 2017. Μεταξύ άλλων, έχει κάνει aerial dancing στην γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και Χαλκίδας, στους βράχους των Μετεώρων, στη Σαντορίνη, στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, το Φαράγγι του Βίκου κ.α.

(Φωτο: Tile Films)