Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ανανεώθηκαν, μέχρι τον Αύγουστο του 2021, οι συμβάσεις 6 εργαζομένων στα ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ του δ. Καρπενησίου - Αγιασμός για τη νέα χρονιά

Την ανανέωση - παράταση των συμβάσεων, για διάστημα ενός (1) έτους, του προσωπικού που απασχολείται στις δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του δήμου Καρπενησίου, ενέκρινε πρόσφατα, με ομόφωνη απόφασή της, η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ.KDAP-agiasmos1

Από τον αγιασμό των ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ, στο Καρπενήσι

Οι συγκεκριμένες δομές του δήμου λειτουργούν με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς (ΕΣΠΑ) και εθνικούς πόρους και οι συμβάσεις των εργαζομένων ανανεώνονται σε ετήσια βάση. Χρόνιο αίτημα των εργαζομένων είναι να αναγνωριστεί το γεγονός ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και να προχωρήσει η μονιμοποίησή τους.

Το θέμα εισηγήθηκε η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, κα Ευδοξία Κονιαβίτη, κατά τη 10η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ, στις 31 Αυγούστου 2020. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα και προβλέπει την ανανέωση για ένα έτος, και συγκεκριμένα από 1/9/2020 έως 31/8/2021, των εξής επτά (7) εργαζομένων:

Στο ΚΔΑΠ: Δεληγεωργοπούλου Λαμπρινή (παιδαγωγός), Πασσά Παρασκευή (γυμνάστρια).

Στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ: Κλέσιορα Μαρία (ψυχολόγος), Χρυσικός Παναγιώτης (ξυλουργός), Αλιάγα Σοφία (καθαρίστρια), Μπουμπουρή Κων/να (γυμνάστρια).

Αγιασμός για τη νέα χρονιά

Παράλληλα, αγιασμός πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020, στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» του δήμου Καρπενησίου, στον προαύλιο χώρο των δομών, παρουσία της αντιδημάρχου, Σοφίας Ζαλοκώστα και της Προέδρου της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, Ευδοξίας Κονιαβίτη (ΦΩΤΟ).

«Καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας και καλή δύναμη με πολλές δημιουργίες στο προσωπικό των δομών μας!», αναφέρει σχετικά με την έναρξη της νέας χρονιάς στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ο δήμος Καρπενησίου.