Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Για κοκορέτσια στην γειτονιά μας ο πρ. Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, σε γνωστή ταβέρνα της Μακρακώμης

Στη Μακρακώμη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, όπου γευμάτισε σε γνωστή ταβέρνα.

karamanlis-makrakomi 

Επιστρέφοντας στην πρωτεύουσα από την περιοχή της Καρδίτσας, ο Κώστας Καραμανλής σταμάτησε και γευμάτισε με φίλους στη γνωστή ταβέρνα της Μακρακώμης, “Κολοτούμπας”. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το ρεπορτάζ θέλει τον κ. Καραμανλή να είναι καλεσμένος του πρώην Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Φούρλα.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν αργά το μεσημέρι στην ταβέρνα έξω από τη Μακρακώμη στο δρόμο για Πλατύστομο, με τα «ορεκτικά» στο τραπέζι να περιλαμβάνουν κοκορέτσι και σπληνάντερο σπεσιαλιτέ του καταστήματος, όπως και τα παραδοσιακά παϊδάκια που ήταν το κυρίως πιάτο. 

Ο πρώην πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε και με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας λίγο πριν την αναχώρηση. “Απλός άνθρωπος, καταδεκτικός”, ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη Νίκου Παπαθεοδώρου στο Ilamia.gr, που θεώρησε ιδιαίτερη τιμή την επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή και την ευκαιρία να τον περιποιηθεί. Μάλιστα, έγινε και σχετική ανάρτηση στη σελίδα του καταστήματος στο facebook. 

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στη λίμνη Πλαστήρα, για να ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Συγκεκριμένα, όπως γράφει το pierianews, ο πρώην υφυπουργός Σπύρος Ταλιαδούρος προσκάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό, όπως και τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο, για τριήμερο πεζοπορίας στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα. Όπως έγινε γνωστό, πραγματοποίησαν περιπάτους σε εξαιρετικού φυσικού κάλλους διαδρομές, ενώ επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονος και την Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής.