Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Η νέα Επιτροπή Τουρισμού του δήμου Αγράφων. Πρόεδρος η δημοτική σύμβουλος Αννέτα Κοτρώνα, οι αρμοδιότητες και τα μέλη

Με πρόεδρο τη δημοτική σύμβουλο Αννέτα Κοτρώνα, θα πορευτεί η επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του δήμου Αγράφων το επόμενο διάστημα, όπως είχαν γράψει σχετικά και τα «Ευρυτανικά Νέα» (αρ. φυλ. 915/2-9-2020). Η απόφαση ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη διά περιφοράς συνεδρίασή του στα τέλη Αυγούστου 2020.agrafa-gefiri-logo

Η επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής έχει ως στόχο την επεξεργασία και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο θεμάτων τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του δήμου. Αποτελείται από εννέα (9) μέλη, τα οποία ορίζονται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εξ αυτών, τα επτά (7) είναι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα υπόλοιπα δύο (2) μέλη είναι ιδιώτες εμπειρογνώμονες στα θέματα της επιτροπής και εκπρόσωποι φορέων της τοπικής κοινωνίας. Η επιτροπή έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και η διάρκεια της θητείας της ακολουθεί τη διάρκεια της θητείας της Οικονομικής Επιτροπής.

Η συμμετοχή στην επιτροπή είναι εθελοντική και άμισθη, ωστόσο καταβάλλονται στα μέλη της έξοδα κίνησης και ημερήσιας αποζημίωσης για τυχόν μετακίνησή τους στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό για τις ανάγκες του έργου της επιτροπής.

Τα μέλη

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Επιτροπή αποτελούν οι:

Κοτρώνα Αννέτα (Δημοτική Σύμβουλος), ως Πρόεδρος, Μπράζιας Παναγιώτης και Μάκκας Ηλίας (Δημοτικοί Σύμβουλοι), Σουλιώτη Χρυσούλα και Κολοκώτσιος Βασίλειος (Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»), Καραγιάννη-Λαθύρη Βασιλική και Διώτη Αργυρώ (Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξη «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»), Μάκκας Γεώργιος και Λαθύρης Γεώργιος (Επιχειρηματίες).