Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Διάκριση για το 3ο Δημοτικό Σχ. Καρπενησίου, στο πλαίσιο υλοποίησης των προγραμμάτων eTwinning

3o-dim-etwinning

Μια ακόμη διάκριση έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που έχει αποσπάσει τα τελευταία χρόνια το σχολείο για την υλοποίηση προγραμμάτων eTwinning.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το 3ο Δ.Σ., η εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας και μέχρι πρότινος υπεύθυνη για τα ευρωπαϊκά προγράμματα του σχολείου, κα Μαρία Τσιαμτσιούρη, και οι μαθητές της που συμμετείχαν στο διετές έργο eTwinning (2018-2020) με τίτλο RAINBOW-Reading AwakensImagination, Nourishes Brain, Opens Worlds, βραβεύτηκαν με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας, από την Ελληνική Υπηρεσία Στήριξης του προγράμματος.

«Η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται με βάση τα κριτήρια αξιολόγησης που έχουν τεθεί και μόνο σε έργα στα οποία αποδεικνύεται η συνεργασία, ο προσεκτικός σχεδιασμός των δραστηριοτήτων και η ενεργητική συμμετοχή των μαθητών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Συνολικά 50 μαθητές του σχολείου εγγράφηκαν στην πλατφόρμα και πάνω από 100 έλαβαν μέρος στις δραστηριότητες. Το έργο υλοποιήθηκε παράλληλα με το αντίστοιχο διετές έργο ERASMUS+ ΚΑ229 που ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο. Συνεργάτες ήταν μαθητές και εκπαιδευτικοί από την Ισπανία, τη Γερμανία, την Πολωνία, την Κροατία και τη Φινλανδία. Η ελληνική ομάδα είχε αναλάβει εξαρχής τον σχεδιασμό και τη διαχείριση του έργου και του Twinspace. «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες για την συμμετοχή και την επιβράβευση των κόπων σας», καταλήγει το σχολείο.