Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν να αγαπούν τη φύση - Συνεχίζονται οι εξορμήσεις του ΕΟΣ Καρπενησίου - Η νέα πεζοπορία (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμα πεζοπορική εξόρμηση του ΕΟΣ Καρπενησίου στέφθηκε με επιτυχία, καθώς πήραν μέρος δεκάδες άνθρωποι, όλων των ηλικιών. Με τον τρόπο αυτό, δίνεται η ευκαιρία στον καθέναν να γνωρίσει πτυχές της ευρυτανικής φύσης, υπό την καθοδήγηση έμπειρων μελών του Ορειβατικού και με τήρηση των μέτρων ασφαλείας.2

Η πιο πρόσφατη πεζοπορία του ΕΟΣ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (4/10) στη διαδρομή Ανιάδα - Καταφύγιο Καλιακούδας - Μεγάλο Χωριό (9+χλμ). Συμμετείχαν, περίπου, εξήντα (60) πεζοπόροι, οι οποίοι περπάτησαν με φόντο την επιβλητική Καλιακούδα, ξαπόστασαν στο ορειβατικό καταφύγιο, επιδόθηκαν (τα παιδιά) σε εναλλακτικές δραστηριότητες (flying fox) και, κατόπιν, πήραν το μονοπάτι για το Μ. Χωριό, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τη φύση.

Η νέα εξόρμηση του ΕΟΣ Καρπενησίου είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στη διαδρομή Χαλίκι - Πλατανόδασος - Σαλούν. Πρόκειται για ένα βατό πολύ όμορφο μονοπάτι, ιδανικό για κάθε ηλικία και επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ώρα συνάντησης: 11.00 το πρωί, στη Νεράιδα (Καρπενήσι). Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται με SMS στο 6983978979, μέχρι τo βράδυ της Παρασκευής 9/10. Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ (δωρεάν για αθλητές συλλόγου).


Φωτογραφίες από την πεζοπορία στο μονοπάτι Ανιάδα - Καταφύγιο Καλιακούδας - Μεγάλο Χωριό:

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

(ΦΩΤΟ: Δ. Αντωνίου)