Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

(ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

από την έντυπη έκδοση

Σε τροχιά επιτυχιών συνέχισαν να πορεύονται οι οδηγοί της ΑΛΑ Καρπενησίου, που ταξίδεψαν στη Χίο για τον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος drift.88

Στη Χίο (Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Ολύμπων) διεξήχθη, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, εκεί όπου βρέθηκαν και διακρίθηκαν με την αγωνιστική τους παρουσία οδηγοί - μέλη της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου.

Η τοπική λέσχη εκπροσωπήθηκε με πέντε οδηγούς, εκ των οποίων δύο ανέβηκαν στο βάθρο.

Το Σάββατο (3/10) το πρόγραμμα περιλάμβανε ελεύθερα περάσματα και ατομική χρονομέτρηση, με τους οδηγούς να προσπαθούν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τον κυρίως αγώνα της Κυριακής (4/10). Οι οδηγοί από το Καρπενήσι ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα και φανέρωσαν γρήγορα ότι στοχεύουν ψηλά.

Πρωταγωνιστής στην κατηγορία Street Legal αναδείχθηκε ο Πάνος Ράπτης, με Nissan 200SX, που με διαδοχικές νίκες έφθασε, αρχικά, στους «4»· εκεί επικράτησε επί του Θανάση Παχή (BMW E36) και έφθασε στον τελικό, όπου έδωσε συνέχεια στα εξαιρετικά του περάσματα και κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία. Πλέον, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Παχής, με νίκη στον μικρό τελικό αναδείχθηκε τρίτος, με την ΑΛΑΚ να εκπροσωπείται με δύο οδηγούς στο βάθρο. Ο Κώστας Τσιάκας (Opel Ascona) κατετάγη 12ος, ενώ δεν κατάφεραν να μπουν στην 16άδα οι Γιώργος Θεοδωρογιάννης (Subaru Impreza GC8) και Πάνος Κίτσιος (Toyota Corolla).

5

3

4

2

89

(ΦΩΤΟ: www.chiosphotos.gr)