Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές εξετάσεις σε παιδιά του Δήμου Αγράφων. από το “Χαμόγελο του παιδιού” και το κινητό πολυιατρείο “Ασκληπιός”

Δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές εξετάσεις σε παιδιά του Δήμου Αγράφων πραγματοποιούνται έως και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020.xamogelo-agrafa-iatrio

Έως και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 η δράση προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τα Άγραφα. Συγκεκριμένα, το κινητό πολυιατρείο «Ασκληπιός» θα βρεθεί στις περιοχές Ραπτόπουλο, Βαλαώρα, Παλαιοκατούνα και Κρέντη του Δήμου Αγράφων προκειμένου να πραγματοποιηθεί δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός έλεγχος σε παιδιά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/10: ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ

ΤΡΙΤΗ      13/10: ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ( + ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10: ΒΑΛΑΩΡΑ (+ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ)

ΠΕΜΠΤΗ 15/10: ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/10: ΚΡΕΝΤΗ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10: ΚΡΕΝΤΗ ( + ΔΑΦΝΗ, ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ,ΑΓΡΑΦΑ)

"Παρακαλούνται οι γονείς να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά το ιατρικό βιβλιάριο των παιδιών τους.  Ευχαριστούμε για την συγκινητική καθολική συμμετοχή και το ενδιαφέρον των γονέων, και των εκπαιδευτικών. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας για την προσήλωση και την βοήθεια.”, τονίζει σε μήνυμά της η αντιδήμαρχος κα. Χρύσα Σουλιώτη 

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς για τη συνεργασία:

  • Την 5η Υγειονομική Περιφέρεια  Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας
  • Το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης
  • Τον Ιατρικό Σύλλογο Ευρυτανίας
  • Τον Δήμο Αγράφων

Επίσης, εγκάρδια ευχαριστούμε τους εθελοντές παιδιάτρους  που εθελοντικά συμμετέχουν στη δράση και παρείχαν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, εξετάζοντας παιδιά/μαθητές. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 2237351127 - Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγράφων (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Από το 2002 έως και σήμερα έχουν επισκεφθεί το Κινητό Πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και τις δύο κινητές μονάδες Προληπτικής Ιατρικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», περισσότερα από 136.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Γραφείο Τύπου Τηλ. 210-3306140.