Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ξανά στο Καρπενήσι η Εθνική με Αμαξίδιο, ενόψει του Πανευρωπαϊκού στο ΣΕΦ. Τους διεθνείς επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης (ΦΩΤΟ)

Σε γνώριμα λημέρια βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα οι διεθνείς της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο, που προπονούνται στο Καρπενήσι. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας. ethniki-basket-amaxidio1

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας στην προπόνηση των διεθνών

Όσο πλησιάζουμε προς το τζάμπολ του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Division B) μπάσκετ με αμαξίδιο, που θα γίνει στο ΣΕΦ το διάστημα 17-22 Νοεμβρίου, τόσο εντείνονται οι προσπάθειες των διεθνών, προκειμένου η Εθνική Ομάδα να δείξει το καλύτερο της πρόσωπο και να διεκδικήσει τα μέγιστα.

Οι διεθνείς έφθασαν στις 6 Οκτωβρίου στο Καρπενήσι και το ξενοδοχείο Μοντάνα, για το τρίτο στάδιο προετοιμασίας, με αυτοσκοπό τη βελτίωση, την αφομοίωση όσων ζητά το προπονητικό τιμ, αλλά, κυρίως, το ‘δέσιμο’ της ομάδας. «Οι προπονήσεις ήταν σκληρές, με έμφαση στην τακτική, αλλά και επιμονή στη διόρθωση των ατελειών», αναφέρει η ομοσπονδία (ΟΣΕΚΑ). Είναι η τρίτη φορά τους τελευταίους μήνες που η Εθνική βρίσκεται στην ευρυτανική πρωτεύουσα για προετοιμασία.

Μάλιστα, ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, κ. Αριστείδης Τασιός, επισκέφθηκε την Εθνική, συζήτησε με τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ, Χρήστο Καλούδη, αλλά και με τους διεθνείς. H Περιφέρεια Στ. Ελλάδας-Π.Ε. Ευρυτανίας έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της Εθνικής, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο κομμάτι της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.

Οι αθλητές υπέγραψαν σε μια αναμνηστική μπλούζα, την οποία δώρισαν ως ενθύμιο στον αντιπεριφερειάρχη, προκειμένου να θυμάται την επίσκεψη, που είναι «απαρχή μιας γενικότερης συνεργασίας, καθώς στη Στερεά Ελλάδα το έδαφος για να… ανθίσει το μπάσκετ με αμαξίδιο είναι ιδιαιτέρως εύφορο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ομοσπονδία.ethniki-basket-amaxidio3

Στην αποστολή της Εθνικής μετέχουν οι: Γιώργος Μακρής, Χρήστος Μαρτσάκης, Γιώργος Τσαουσίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μανώλης Στυλιανακάκης, Αντνάν Μοχάμεντ Χαμάντι, Γιάννης Χαλδαίος, Παναγιώτης Φιλίππου, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Απόστολος Μουμτζόγλου, Μάξιμος Χατζηδάκης, Αλεξάντρ Σέβτσοβ, Αναγνώστης Τσίλης, Μανώλης Χατζηκαντής.

Στο τεχνικό επιτελείο βρίσκονται οι: Καμουράν Οζντεμίρ, Γιάννης Μαρουλάκης (βοηθός προπονητή), Χρήστος Φιλίππου (φροντιστής), Νιχάτ Χουσεΐν (μεταφραστής), Χρυσούλα Ζαχαράκη (σύμβουλος ψυχικής υγείας), Ευτυχία Νάπα (βοηθός φυσικοθεραπεύτρια).

ethniki-basket-amaxidio2

Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα των Ευρυτανικών Νέων στην Εθνική Μπάσκετ με Αμαξίδιο, με αφορμή την προετοιμασία των διεθνών στο Καρπενήσι το καλοκαίρι