Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Επτά (7) υποτροφίες σε Ευρυτανόπουλα, από το Ίδρυμα Γαζή-Τριανταφυλλόπουλου. Η διαδικασία και οι προθεσμίες των αιτήσεων

Τη χορήγηση συνολικά επτά (7) υποτροφιών ανακοίνωσε το Ίδρυμα Γαζή-Τριανταφυλλόπουλου. Πρόκειται για για τέσσερις (4) υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές, δύο (2) για μεταπτυχιακές σπουδές και μια (1) υποτροφία για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο εσωτερικό ή το εξωτερικό, κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.ypotrofia-arxeio12

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά το πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών για φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ, θα χορηγηθούν δύο (2) υποτροφίες τριετούς διάρκειας για όλα τα γνωστικά πεδία σε Ευρυτάνες φοιτητές και σπουδαστές που αποφοίτησαν από λύκεια του νομού Ευρυτανίας, έχουν ολοκληρώσει το προηγούμενο έτος σπουδών και εξετασθεί με επιτυχία σε όλα τα μαθήματα του έτους. Επίσης, θα δοθούν δύο ακόμη υποτροφίες ετήσιας διάρκειας σε Ευρυτάνες φοιτητές και σπουδαστές που αποφοίτησαν από οποιοδήποτε Λύκειο, έχουν ολοκληρώσει το προηγούμενο έτος σπουδών και εξετασθεί με επιτυχία σε όλα τα μαθήματα του έτους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πτυχιούχων ΑΕΙ, θα χορηγηθούν δύο (2) υποτροφίες σε Ευρυτάνες φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές σε όλα τα γνωστικά πεδία, στο εσωτερικό ή το εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα χορηγηθεί μία υποτροφία για όλα τα γνωστικά πεδία σε Ευρυτάνα φοιτητή, στο εξωτερικό ή το εσωτερικό, που έκανε έναρξη εκπόνησης της διδακτορικής του διατριβής μετά την 01.09.2019.

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως οι υποτροφίες θα δοθούν σε φοιτητές και πτυχιούχους ΑΕΙ και Τ.Ε.Ι. που κατάγονται από την Ευρυτανία ή κατοικούν στην Ευρυτανία τα τελευταία πέντε (5) χρόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς, συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από 1 Νοεμβρίου 2020 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020, στη Γραμματεία του Ιδρύματος (οδός Ρήγα Φεραίου 2, Καρπενήσι), τις εργάσιμες ημέρες και από τις 10.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι.

Τα προσόντα των υποψηφίων, οι προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη σχετική πληροφορία αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος (www.idrymagazi.gr), όπου περιέχονται και οι αιτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες διατίθενται τα τηλέφωνα 22370-24766, 210-3604143, 6977744907 και το email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .