Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ο Αργύρης Ντινόπουλος στο Καρπενήσι. Διήμερο κομματικών εκδηλώσεων για την Νέα Δημοκρατία

Με στόχο να ενημερώσει τους πολίτες τόσο για το πρόγραμμά της, όσο και για την επόμενη ημέρα των εκλογών, η ΝΟΔΕ Ευρυτανίας ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσεων για αύριο Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ntinopoulos

Στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει "επίθεση ενημέρωσης" του κοινού για τις θέσεις του κόμματός της εν όψει των εκλογών τη 17ης Ιουνίου. Η δημοσκοπική υπεροχή της δεν καθησυχάζει τα στελέχη της, αντιθέτως πυκνώνει τις προεκλογικές δράσεις της στην Ευρυτανία

Με χθεσινή της ανακοίνωση η ΝΟΔΕ Ευρυτανίας προαναγγέλλει δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Λαμία και Καρπενήσι, το διήμερο 7 και 8 Ιουνίου 2012 και συγκεκριμένα:

Ημέρα Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 και ώρα 19:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των μελών των Νομαρχιακών Συμβουλίων (ΝΟ.Σ) της Στερεάς Ελλάδας και όσων φίλων της ΝΔ επιθυμούν, στη Λαμία στο Πολιτιστικό Κέντρο (Λεωνίδου 11). Στην συγκέντρωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος στο Καρπενήσι
Ημέρα Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 και ώρα 12:30 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Καρπενήσι ο κ. Αργύρης Ντινόπουλος Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θα μιλήσει σε διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. στο Καρπενήσι. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το Πρόγραμμα Επίσκεψης στο Καρπενήσι του κ. Ντινόπουλου όπως ανακοινώθηκε από την ΝΟ.Δ.Ε. για την Παρασκευή 08/06/2012 έχει ως εξής:

10:00 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου (ανάδειξη προβλημάτων και υπηρεσιών υγείας)

11:00 Επίσκεψη στον ΟΑΕΔ (ανάδειξη προβλήματος ανεργίας)

11:30 Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και συνάντηση με το αντιπεριφεριάρχη Ν. Ευρυτανίας.

12:00 Επίσκεψη στον δήμο Καρπενησίου και συνάντηση με τους δημάρχους Καρπενησίου και Αγράφων.

12:30 Συνέντευξη στα τοπικά Μ.Μ.Ε. στα γραφεία του κόμματος και συγκέντρωση διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε., όπου μπορούν να προσέλθουν όλοι οι φίλοι και τα μέλη.