Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Γίνε εθελοντής στη Βιβλιοθήκη Καρπενησίου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου, μαζί με 67 ακόμη Βιβλιοθήκες από όλη την Ελλάδα, συμμετέχει στην καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας, με τίτλο «Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη», που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο από την αστική μη-κερδοσκοπική Εταιρεία «Future Library»

basiki bibliothiki

Με το σύνθημα «Γίνε εθελοντής, προσέφερε λίγο από το χρόνο σου, τις γνώσεις σου και τον ενθουσιασμό σου στην προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης της δικής σου Βιβλιοθήκης», η Κεντρική Βιβλιοθήκη της πόλης απευθύνει κάλεσμα σε όλους όσοι επιθυμούν να υποβάλουν σχετική αίτηση μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 και να γίνουν και αυτοί συμμέτοχοι στην ξεχωριστή αυτή εμπειρία διάδρασης ανθρώπων και ιδεών.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το «Future Library» και την κα Εύα Αναγνώστου, στο τηλέφωνο 23315-02003 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ενώ μπορούν να ανατρέχουν και στην ιστοσελίδα www.futurelibrary.gr.