Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Χωρίς γιατρό η Δυτική Ευρυτανία. Έκκληση από τον δήμαρχο Αγράφων Δημήτρη Τάτση

Σε ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Αγράφων κ. Δημήτρης Τάτσης, ζητά την αλλαγή του προγράμματος των εφημεριών που εκδίδονται από το Κέντρο Υγείας Δυτ. Φραγκίστας και ο γιατρός να τις πραγματοποιεί στο Πολυδύναμο Ιατρείο Γρανίτσας, επειδή δεν υπάρχουν γιατροί

IATRIO-GRANITSA1

Στο αίτημά του, το οποίο απευθύνει προς το Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας και κοινοποιεί στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαρντά, τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Καραμπά Βασίλειο, το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, την Διεθυνσης της 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και τα ΜΜΕ αναφέρει:

"Παρακαλούμε όπως προβείτε στην αναπροσαρμογή του προγράμματος εφημεριών των Ιατρών του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας απαλλάσσοντας τον ιατρό Τσίγκα Παναγιώτη. Διότι με το υφιστάμενο πρόγραμμα εφημεριών δεν εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Γρανίτσας καθώς και των όμορων αγροτικών ιατρείων Βαλαώρας – Ραπτόπουλου και των χωριών που περιλαμβάνονται στην δικαιοδοσία αυτών διότι δεν υπάρχουν ιατροί.

Για τους ανωτέρω λόγους προτείνουμε ο ιατρός Τσίγκας Παναγιώτης να πραγματοποιεί τις εφημερίες που προβλέπονται σύμφωνα με τον νόμο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γρανίτσας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Δημήτριος Τάτσης"